Speltips, New York Rangers – Nashville Predators 10/2: Fokus på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 9 februari 2017

Klockan 01:00 är det nedsläpp i Madison Square Garden, där hemmalaget New York Rangers får besök av svensklaget Nashville Predators.

New York Rangers får besök av Nashville Predators under denna mycket händelsrika NHL-natt. Här smäller det på många platser runt om i USA och Kanada, med ett tvåsiffrigt antal matcher bara den här natten.

Matchen mellan New York Rangers och Nashville Predators är på förhand het, något som gjort att Viasat också valt ut den till huvudmatch. Hemmalaget har visat fina tendenser de sista veckorna. För motståndet står alltså Predators, ett lag som imponerat på många den här säsongen. Filip Forsberg är ett av många utropstecken i laget.

Inför den här matchen har hemmalaget som sagt hittat formen igen. Den här säsongen har varit lite upp och ner – bland annat på grund av skador på nyckelspelare – men i bästa stunder håller Rangers fortfarande hög nivå. Sex vinster på de åtta senaste matcherna är ett bra facit.

4-3 mot Calgary Flames och 4-1 mot Anaheim Ducks i de två senaste matcherna har också fungerat som kvitton på Rangers begynnande form. Faktum är att det är precis vad vi tror att den är: begynnande. Det finns helt enkelt mer att vänta.

Det blir ett rakt spel från matchen

Nashville Predators är som redan nämnt en av säsongens positiva överraskningar. I nuläget hittar vi laget på plats nummer 13 i den oerhört jämna NHL-tabellen. 60 inspelade poäng på 53 matcher är inget svindlande facit, men om laget fortsätter i den här takten blir det troligen slutspel senare i vår.

Den svenska trion med Filip Forsberg i spetsen har varit starkt bidragande orsaker till att det har gått så bra. De sista veckorna har laget dock blandat högt med lågt och i princip vunnit varannan match. På bortaplan mot de lite tyngre lagen har det varit aningen tyngre, något vi tycker talar för hemmaget.

Det går helt enkelt inte att blunda för New York Rangers här. Hos 24hBet har det raka spelet dessutom gått upp till hela 2,26 gånger pengarna. Detta trots att hemmalaget har visat fin form och därtill är erkänt starka i Madison Square Garden. Vår känsla är att hemmalaget är favoriter och då känns 2,26 som bra betalt. Det spelas.

Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds: 2,26 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 01:00, fredag 10/2
TV: viasathockey logo (TV-tablå)
Stream: viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: