Speltips, Newcastle – Stoke 8/2: Jämn match att vänta på St James’ Park?

Emil Jakobsson Publicerat: 7 februari 2015
Newcastle - Stoke 8 februari 2015
Foto: Bildbyrån

Söndagens Premier League bjuder på ett spännande möte mellan Newcastle och Stoke. Gästerna Stoke är i storform och förväntas bli en tuff match för Newcastle som har haft en tung säsong där resultaten ofta har uteblivit. Frågan är om tillförordnade huvudtränaren John Carver har börjat få igång maskineriet igen.

Stoke på tionde plats mot Newcastle två poäng efter på elfte plats. Ser man till tabelläget har vi en jämn match att vänta, men Stoke har radat upp vinster på senaste tiden medan Newcastle har betydligt tråkigare resultat att visa upp.

Positivt för Newcastle är att tränarfrågan äntligen är löst. Före detta hjälptränaren John Carver har fått förtroendet för resten av säsongen och tycks ha fullt stöd från spelartruppen. De vann övertygande mot Hull förra helgen och visst ser de ut som ett pånyttfött lag. Statistiken talar även den för Newcastle som har besegrat Stoke med 5-1, 2-1 och 3-0 de tre senaste hemmamatcherna.

Stoke har vunnit sju av sina åtta senaste tävlingsmatcher och har tretton poäng på sina sex senaste ligamatcher. Mer än vad Chelsea, United och City har mäktat med.

Målrikt på St James’ Park

Newcastle kan konsten att göra mål men är minst lika bra på att släppa in dem. De har 29 mål framåt och 35 i baken den här säsongen. Ett snitt på 2,78 mål per match. En statistik som talar sitt tydliga språk: fem av Newcastles sex senaste matcher har slutat med tre mål eller fler.

Stoke är vanligtvis betydligt tajtare, men värt att nämna är att fyra av deras fem senaste tävlingsmatcher har slutat med tre mål eller fler med ett snitt på 3,5 mål per match. Sett över säsongen ligger målsnittet på 2,35.

Lägg till att sju raka matcher lagen emellan på St. Jame´s Park har slutat med tre mål eller fler så har vi vårt spel klart för oss.

Över 2.5 mål i matchen betalar 2,16 hos Redbet – ett odds som vi tar med glädje. Missa inte heller vår unika kampanj med Redbet som ger 1 200 kr bonus jämfört med deras vanliga bonus på 100€. Hämta er bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Newcastle 2,3 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Stoke 3,5 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,73 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,16 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet( 1 200 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 8/2 kl 15:00
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Petter Lundmark