Speltips, NHL: Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks

Emil Jakobsson Publicerat: 19 februari 2013

Speltips, Vancouver - Chicago
Två lag som genuint hatar varandra, två lag som toppar den västra konferensen. Det är upplagt för en riktigt het match när Chicago tar emot Vancouver och vi har hittat ett spel vi tror på.

Chicago är bäst i ligan, de har vunnit tolv och tagit poäng i samtliga 15 matcher den här säsongen. Vancouver hade en tuff start men har verkligen ryckt upp sig och toppar nu sin division. Man har visserligen två raka förluster men innan det hade man sex raka segrar.

Chicago har vunnit sju av sina tio senaste och på hemmaplan har man fyra segrar på fem matcher. Dessutom har hemmalaget vunnit fem av de senaste sju matcherna mellan de här två lagen.

Siktar in oss på underspelet

Sju av Chicagos åtta senaste hemmamatcher har gått under linan. Sedan har nio av deras elva senaste matcher som spelats efter att man släppt in max två mål matchen inann gått under linan.

För Vancouver har samtliga fem bortamatcher den här säsongen gått under linan. Ser man till inbördes möten har de tre senaste matcherna mellan lagen gått under 5,5 mål.

Båda lagen har dessutom riktigt bra målvakter rakt igenom så underspelet känns som ett bra spel då de ebjuder så högt odds på under 5,5.

Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: William Hill (Hämta din insättningsbonus från William Hill här)
Fler bonusar: Här hittar ni erbjudanden från alla stora spelbolag
TV: Viasat Sport
Stream: Viaplay.se (Klicka här för att få Viaplay TV+Film gratis en månad)
Nedsläpp: 02:30
NHL-resa: Boka din NHL-resa idag, Riktigt bra priser till New York