Speltips, NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks

Emil Jakobsson Publicerat: 12 februari 2013

NashvilleSan-Jose

San Jose Sharks inledde säsongen på bästa sätt med sju raka segrar men sedan har det tagit tvärstopp. Man har nu fem raka förluster och noterbart är att fem av lagets sju segrar kommit på hemmaplan, på bortaplan har det blivit två segrar på fyra matcher.

Dessutom spelade man igår, och när spelschemat är så kompakt den här säsongen är back-to-backs ännu tyngre än vanligt. Man släppte in sex mål igår och lagets coach var vansinnig så räkna med att de kommer försöka minimera misstagen i natt.

Nashville har inte heller spelat bra den senaste tiden. Man har två raka förluster och endast gjort ett mål på de matcherna och är det laget i ligan som gör minst mål. Ser man till antal insläppta mål per match ligger de här två lagen tvåa respektive sjua.

Ser man till över/under har sju av Sharks nio senste matcher gått under linan och för Nashville är det nio av tio.

Sägongens första möte mellan lagen slutade 2-1 efter straffar, precis som sista mötet förra säsongen. Totalt har sex av de nio senaste matcherna mellan de här lagen gått under linan.

Sedan väntas Antti Niemi starta i Sharks mål då Thomas Greiss stod igår, Niemi har varit den klart bättre av de två den här säsongen. Hans målsnitt ligger på 1,82 mål per match och Pekka Rinne som väntas vakta Nashvilles mål har 1,92,

Spel: Under 5 mål (pengarna tillbaka vid prick 5)
Odds: 1,85
Bolag: Betsafe (Hämta hela 1 300 konor i bonus hos Betsafe här)
TV: Viasat Xtra & Viaplay.se, 02:00