Speltips Ninjas in Pyjamas – Team Vitality 28/5: Hett möte

Simon Pålsson Publicerat: 28 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ninjas in Pyjamas mot ett svårbedömd Team Vitality blir alltid ett bra möte, så även torsdagen den 28 maj 2020 i DreamHack Masters.

  Rygga hos unibet – till bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minsann intensiva tider för alla som älskar CS och betting på esport nu, eftersom DreamHack Masters Spring håller på att spelas. Just nu är det Europa som kör igång – och detta eftersom man alltså delat in turneringen i olika regioner.

Detta eftersom hela turneringen nu måste spelas online, av helt logiska skäl. Det här kastar omkull förutsättningarna man trodde på förhand och rör såklart om lite i grytan om vilket lag som egentligen ska gälla som favoriter, vad man kan förvänta sig av turneringen och motivationen hos en del spelare.

Det är uppenbart att en del spelare trivs sämre med att spela online än på LAN, som ger en extra feeling och som verkligen får turneringen i fråga att kännas som en större grej, som då blir lättare att motivera sig för.

Men med tanke på att prispotten består av både ordentligt pengar – 160 000 euro totalt som ska delas ut – och att det är rankingpoäng inför höstens major med i potten går det liksom inte att bara lägga sig ner här.

Dessutom spelas riktigt tungviktsmöten och ett möte som verkligen lockar nu på torsdagen spelas mellan klassiska lag som Ninjas in Pyjamas och Team Vitality.

Ninjas in Pyjamas är favoriter?

Om vi frågar spelbolagen finns det ingen entydigt svar om vilket lag som bör gälla som favoriter inför den här typen av match, men i våra ögon är Ninjas in Pyjamas ett lag som inte kan blundas för.

Nu hör Ninjas in Pyjamas såklart till de rutinerade lagen som borde gynnas av att spela LAN, men med tanke på att man har en ny uppsättning spelare är det inte samma dominans på LAN som det var på den gamla goda tiden.

Den här gruppen består dessutom av Natus Vincere och ENCE, varpå det gäller att ta sina segrar när man kan. Ninjas in Pyjamas spelar nu som hemmalag och har då en klar fördel eftersom man får välja ordning på maps.

Ninjas in Pyjamas att vinna spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  NiP vinner
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp:  14:00, torsdag 28/5
TV:  unibet logo
Stream:  unibet logo