Speltips, Norwich – Arsenal 29/11: Klasskillnaden bör synas

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2015

Arsenal tar sig till Norwich för att ta sig an en motståndare de vanligtvis har tämligen enkelt för. Spelbloggare.se har hittat ett bra speltips inför matchen.

Arsenal ser för första gången på många säsonger ut som en verklig titelkandidat och om laget bara hittar ytterligare stabilitet i sina prestationer vågar vi nästan lova att de kommer vara med i racet hela vägen in på mållinjen i maj nästa år.

Laget har i skrivande stund 26 poäng på 13 matcher och ligger tack vare den poängskörden på en delad tredjeplats. Säsongsinledningen var närmast fläckfri, men på sistone har laget tappat en del onödiga poäng. Det går troligen hand i hand med att skadeproblemen, som verkar återkomma säsong efter säsong för just Arsenal, nått sin klimax de sista veckorna.

Nu ser det lite lättare ut på den fronten, även fall flertalet klasspelare fortfarande är otillgängliga. Danny Welbeck, Tomas Rosisky, Jack Wilshere, Theo Walcott och Francis Coquelin kan inte spela matchen, medan Alexis Sanchez rapporteras vara osäker till spel. Tunga avbräck, men trots det ser det faktiskt betydligt ljusare ut nu.

Norwich inne i dålig period

Hemmalaget är också inne i en lite sämre period, men här snackar vi verkligen en skillnad som natt och dag. Medan Arsenal tappat ett par onödiga poäng på sistone har Norwich bara plockat 3 av 21 möjliga poäng under de sista sju matcherna. Totalt sex förluster är inget vidare bra facit.

Inför den här matchen får de dessutom klara sig utan Matthew Jarvis, medan Alexander Tettey är osäker till spel. Tunga avbräck för laget, som trots att de inte vinner särskilt många matcher faktiskt har ett offensivt inriktat spel. Det har gett ett galet snitt på 8 hörnor per hemmamatch så här långt. Dessvärre räcker det till anmärkningsvärt få poäng.

Intressant inför matchen är också att Arsenal har sex segrar, en oavgjord och en förlust på de åtta senaste matcher mot just Norwich. De trivs helt enkelt mot just Norwich. Inte sällan vinner de också komfortabelt, såväl hemma som borta.

Vi håller gästerna som klara favoriter i matchen och tror att de har en god möjlighet att vinna tämligen enkelt. Håll koll på om Alexis Sanchez spelar, men gör han det är Arsenal -1 (asian handicap) till 2,15 gånger pengarna hos bet365 ett bra spel. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger, vilket får ses som en bra gardering.

Speltips:

Speltips:  Arsenal -1 (asian handicap)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:15, söndag 29/11
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norwich  6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,30 mybet logo
Arsenal  1,65 betrally logo
Över 2,5 mål  1,68 redbet logo
Under 2,5 mål  2,30 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: