Speltips, Norwich – Chelsea 1/3: Fint spelvärde från Carrow Road

Spelbloggare Publicerat: 29 februari 2016

Oddsrörelserna har varit önskade till matchen mellan Norwich och Chelsea på Carrow Road. Förtroendet lämnas i mästarnas händer i form av ett minushandikapp.

Det var väl tänkt att vara toppen mot botten, men faktum är att så lite som 12 pinnar skiljer dessa två emellan – tolvan Chelsea och sjuttondeplacerade Norwich.

Som bekant har Chelsea varit en kolossalt stor besvikelse under spelåret, men de blåa från London har fått ett lyft efter tränarbytet – Guus Hiddink in och José Mourinho ut – och påminner i alla fall lite om vilka de var för, ja, exakt ett år sedan.

Bara att ta en snabbtitt på Norwichs trupp – de hör, förstås, hemma i bottenskiktet av tabellen. Hittas just nu på platsen precis ovanför det helröda tabellområdet, och det är knappt; endast ett plusmål håller dem ovanför det. Formen är, möjligtvis, sämst i hela serien.

Bra truppbesked för båda parter.

Ska bara vinna

Förvånande oddsrörelser – spelen till Chelseas favör har faktiskt höjts flera punkter under veckan. Tycker det passar utmärkt att investera nu, för en motreaktion av marknaden skulle inte alls förvåna. Snarare tvärtom.

Det är brutal klasskillnad här. Norwich har tappat allt – förlorat sju av de åtta senaste matcherna medan övrig slutade oavgjort – och flera av dessa med större siffror. De stretade förvisso emot helt okej mot serieledande Leicester senast, men till slut blev det ändå en torsk.

Chelsea är bättre på alla plan; har fått upp farten och ställt in siktet på en av Europaplatserna. 0-1 vändes till en 2-1-vinst borta över ett formstarkt Southampton senast, vilket följde upp en 5-1-kross över (ett förvisso b-betonat) Manchester City. Endast en förlust har det blivit under Guus Hiddink, det borta mot Paris Saint-Germain.

För att summera det hela – klasskillnad råder. Chelsea -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsseger – spelas till generösa 1,87x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Chelsea -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norwich 6,00 williamhill logo
Oavgjort 4,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Chelsea 1,67 betrally logo
Över 2,5 mål 1,85 redbet logo
Under 2,5 mål 2,05 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: