Speltips, Norwich – Crystal Palace 8/8: Premiärnerverna spökar?

Spelbloggare Publicerat: 7 augusti 2015

Crystal Palace överraskade positivt under förra året och besöker nu nykomlingen på Norwich Carrow Road. Öppnar man lika fint som fjolåret avslutades?

Sex vinster av de åtta avslutande matcherna innebar att Crystal Palace fick upp huvudet på den övre tabellhalvan – nu hoppas man på ännu ett succéår. Visst, det var bara en plats uppåt i tabellen från året innan, men man visade att man kunde stå emot de allra bästa och kan absolut vara redo för att studsa upp ännu ett snäpp.

Norwich hamnade på tredjeplatsen i förra årets Championship och fick kvala upp till finrummet. Helt rättvist, av de som kom till play off-rundorna var var just Norwich som skulle avancera i seriesystemet. Det räckte alltså med ett år i andradivisionen. Återstår att se om man kan hålla huvudet över vattenytan – för det är just det man ska, överleva – men tufft kommer det i alla fall bli.

Krysset nära till hands

Med all möjlig sannolikhet kommer det vara Crystal Palace som hittas ovanför sina motståndare här när serien ska summeras, och inte tvärtom – men på hemmaplan ska Norwich kunna ställa till problem för de flesta seriekonkurrenterna, så även CP. 12-6-5 och målskillnaden 50-24 hade man under fjolåret och det är imponerande.

Crystal Palace var faktiskt bättre på borta- kontra hemmaplan förra året – i alla fall om vi ser till resultatraderna. Har fin spets och kommer leva till stora delar på sin offensiva kraft, men här i en premiär tror jag inte att man kliver ut alltför kaxigt. Och som vi vet, nykomlingar brukar kunna svinga hårt i de första matcherna, inte minst på hemmaplan.

Hyfsat stora skadeproblem råder för båda parter och där jämnar det ut sig rätt väl. Hur som helst, i min bok osar det här oavgjort – premiär, en nykomling, och ett snäppet starkare bortalag. Till 3,42 gånger pengarna smakar x:et mycket fint och det spelas med en medelsumma. För den som vill minska risken lite, kan man spela bortalaget inte spel – oavgjort istället.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,42(Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 8/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Norwich 2,62 ladbrokes logo
Oavgjort 3,42 nordicbet logo
Crystal Palace 3,11 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,28 unibet logo
Under 2,5 mål 1,75 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: