Speltips Novak Djokovic – Marton Fucsovics 31/5: Franska öppna

Martin Efvergren Publicerat: 31 maj 2023

Världstrean Novak Djokovic är storfavoriter inför mötet mot ungraren Marton Fucsovics i den andra rundan av de Franska öppna mästerskapen. Matchen spelas onsdag den 31 maj 2023 med start från kl 11:00 på Roland Garros.

Novak Djokovic – Marton Fucsovics

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Novak Djokovic går in i Franska öppna 2023 som andrahandsfavorit efter spanjoren Carlos Alcaraz. Den 36-årige serben är för närvarande rankad som nummer tre i världen och är alltjämt den största stjärnan i den här turneringen.

Därför väckte det en hel del rabalder när han skrev ett, i någon mening, politiskt viktat budskap efter segern i den första omgången. Vad gäller det tennismässiga så stod han då för en helt okej insats när amerikanen Aleksandar Kovacevic besegrades med 6-3, 6-2, 7-6.

Djokovic kommer senast från ATP Masters i Rom där han blev utslagen av Holger Rune i kvartsfinalen med setsiffrorna 2-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djokovic har inte växlat upp

Den 31-årige ungraren Marton Fucsovics gick i in Franska öppna med rankingen 83:a i världen. I den första omgången ställdes han mot hemmaspelaren Hugo Grenier, rankad 122:a. Fucsovics tappade det andra setet men kunde sedan höja sig i det tredje och fjärde. Till slut vann han matchen med 6-3, 5-7, 6-1, 6-3.

Marton Fucsovics har som bäst varit 31:a på världsrankingen. Det var för fyra år sedan och sedan dess har han alltså fallit tillbaka ganska många placeringar. Sin senaste turneringen spelade han på ATP-touren i Lyon där han blev utslagen i sextondelsfinalen av Sebastian Baez. Dessförinnan blev det respass i samma runda i Rom där han föll mot Cameron Norrie i två raka set.

Novak Djokovic gäller förstås som storfavorit inför den här matchen. Ett rakt spel på att han vinner ger endast omkring 1.05 gånger insatsen.

En erfaren mästare som Djokovic brukar sällan spela sin bästa tennis så här tidigt i en Grand Slam-turnering. Ju bättre motståndet blir desto bättre blir han och det är inte nu han ska eller vill vara som bäst. Det gör att jag tror att Fucsovics kommer kunna ta en del game i den här matchen.

Djokovic spelade exakt 30 game mot Kovacevic i den första rundan och jag finner det troligt att det kommer bli minst lika många i den här matchen. Mitt spel blir att det spelas över 29.5 game totalt till 1.86 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 29.5 game
Odds: 1.86
Bolag: Betinia
Spelstopp: från 11:00, onsdag 31 maj
TV: 
Stream:  Discovery+