Speltips, Oakland Raiders – San Diego Chargers 25/12: En liten julklapp

Simon Pålsson Publicerat: 22 december 2015

Sportvärlden tar paus, men NFL bjuder åtminstone på en match. Spelbloggare.se är såklart beredda med ett speltips från matchen.

Det är julafton och hela sportvärlden tar unisont en liten paus. På andra sidan Atlanten spelas visserligen en elitmatch värd namnet, när Oakland Raiders tar sig an San Diego Chargers i NFL.

Det här blir en match mellan två lag som har haft en tung säsong i besvikelsens tecken. Lite bättre har det gått för hemmalaget, som på sina 14 matcher tagit sex segrar. Det räcker dock inte hela vägen och båda lagen har faktiskt bränt sina möjligheter att nå slutspelet.

Matchen är dock intressant av en annan anledning. Hemmalagets Charles Woodson gör sin sista hemmamatch någonsin för Oakland Raiders, med tanke på att spelaren valt att lägga skorna på hyllan efter säsongen. I övrigt är det en tämligen avslagen historia, där båda lagen troligen kommer att lufta en del framtidsnamn för att förbereda sig för nästa säsong redan nu.

Första mötet poängrikt

Säsongens första möte mellan lagen slutade 37-29 till Oakland Raiders, då i San Diego. Trots att den här matchen mest är av akademiskt intresse har den goda möjligheter att ändå bli intressant, med tanke på att grunden inför nästa säsong läggs redan nu.

Vi kommer också få se två lag som kan slappna av till fullo och det är inte otänkbart att vi får se en hel del poäng. Hemmalaget får gälla som favoriter, med tanke på att de både spelar på sin hemmabana, men också då de i grunden är ett något bättre lag.

Det är också troligt att gästerna luftar en del spelare, medan fokus i hemmalaget – åtminstone till stora delar – kommer att hamna på pensionerande Charles Woodson, som troligen gärna avslutar sin karriär på ett fint sätt.

Därför spelar vi Oakland Raiders över 26 poäng till 1,83 hos Betway. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt 26 poäng.

Speltips:

Speltips:  Oakland Raiders över 26 poäng
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 25/12
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Oakland Raiders  1,67 williamhill logo
Oavgjort  8,50 williamhill logo
San Diego Chargers  2,50 williamhill logo
Över 46,5 poäng  1,92 betstarsknapp logo
Under 46,5 poäng  1,98 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: