Speltips & odds: Dallas Stars – Toronto Maple Leafs 24/12

Emil Jakobsson Publicerat: 23 december 2014

Dallas Stars - Toronto Maple Leafs 23/12 2014
Ett lag vill förlänga sin segersvit till fem matcher och det andra laget vill bryta en tre matcher lång förlustsvit när Dallas Stars tar emot Toronto Maple Leafs natten mot julafton.

Dallas Stars ligger utanför en slutspelsplats i väst men har vunnit fyra raka matcher, nu senast vann de en vild match mot Edmonton med 6-5 efter straffar. De har även vunnit fem av deras sju senaste hemmamatcher.

När de mötte Toronto nu senast var det uppe i Kanada och de förlorade med 5-3. Faktum är att hemmalaget vunnit fem av de sex senaste matcherna mellan dessa två lag. Senast de möttes i Texas vann Dallas med hela 7-1.

Gästande Toronto ligger visserligen just nu på en slutspelsplats men det är jämnt där runt strecket i öst. Men spelet har sett riktigt svagt ut under de senaste matcherna. Nu senast föll de med 4-0 borta mot Chicago och de har nu tre raka förluster där de har släppt in hela 15 mål. På bortaplan har de tre förluster på de fyra senaste men de har spelat otroligt mycket hemmamatcher den senaste tiden. Sedan den 18 november har de spelet tolv hemmamatcher men bara fyra bortamatcher.

”Nästan löjligt vilka målfester”

Vi kommer testa överspelet här. Det är nästan löjligt vilka målfester det brukar bli när Dallas och Toronto är i farten, de är nämligen bland de lagen som har absolut flest matcher över 5,5 mål den här säsongen.

För Dallas har sju av deras tio senaste matcher gått över 5,5 mål och nu senast blev det som sagt hela elva mål. Under deras åtta senaste hemmamatcher har det blivit i snitt 7,0 mål per match.

För Toronto har hela 15 av de 22 senaste matcherna gått över 5,5 mål och deras försvar är som sagt uselt just nu med 15 insläppta på de tre senaste matcherna. Samtidigt har fem av de sju senaste matcherna mellan dessa lag gått över 5,5 mål och de två matcherna som spelats under 2014 har slutat 5-3 respektive 7-1.

Överspelet känns med andra ord väldigt bra.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Dallas 2,2 betway logo 500 kr
Oavgjort 4,2 bwin logo 250 kr
Toronto 3,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 5,5 mål 2,1 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 1,8 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Natten mot julafton kl 01:00
TV:  viaplay logoviasatxtra logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo