Speltips & odds: New York Islanders – Montréal Canadiens 24/12

Emil Jakobsson Publicerat: 23 december 2014

Montréal - New York Islanders 23/12 2014
Vad passar bättre på uppesittarkvällen än en späckad natt med elva NHL-matcher? Här hittar ni vårt speltips till toppmötet mellan New York Islanders och Montréal Canadiens.

När pucken släpps i Nassau Veterans Memorial Coliseum ute på Long Island är det redan julafton här hemma i Sverige då klockan hunnit ticka upp till 01:00. Men det är en riktig höjdare vi bjuds på mellan två av de absolut bästa lagen i den östra konferensen.

New York Islanders har haft en otroligt fin utveckling om man jämför med förra säsongen. Plötsligt vinner de match efter match och allt som inte fungerat tidigare säsonger fungerar plötsligt. Nu senast slog de Tampa Bay med 3-1 och de har fyra raka segrar nu.

På hemmaplan har de vunnit tio av deras elva senaste matcher och bland annat lag som Chicago, Pittsburgh och Tampa Bay fått vända hem som förlorare under denna period.

Förlorat fem av sex bortamatcher

Gästade Montréal slog Ottawa med 4-1 nu senast men förlorade innan det mot Anaheim med 1-2. Laget har visserligen vunnit fyra av deras fem senaste men de har spelat alla fem matcher på hemmaplan. De är betydligt svagare på bortaplan där de faktiskt förlorat tre raka och fem av deras sex senaste matcher.

Ser vi till skadeläget är det främst Grabner som sticker ut för Islanders men superstjärnan Tavares som lämnade lördagens match efter ett skott träffat honom högt väntas vara tillbaka i spel.

Vi ser det klart bästa spelvärdet i hemmalaget. De har sett bra ut de senaste omgångarna och på hemmaplan är de ruskiga den här säsongen. Montréal har samtidigt problem på bortaplan och förlorade även nu senast mot Islanders trots att de hade hemmaplan den gången.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
NY Islanders 2,15 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 4,1 bwin logo 250 kr
Montréal 3,0 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 1,8 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: New York Islanders
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet  (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot julafton, 01:00
TV:  viaplay logo viasatxtra logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo