Speltips & odds: New York Rangers – Washington Capitals 24/12

Emil Jakobsson Publicerat: 23 december 2014

New York Rangers - Washington Capitals 23/12 2014 speltips
Formstarka Washington Capitals reser till New York för en match mot Rangers, mindre än ett dygn efter deras seger hemma mot Ottawa Senators och vi har hittat en vinnare.  

Washington Capitals slog som sagt Ottawa Senators natten mot tisdag med 2-1, men trots segern förlorade de skotten med hela 39-23. Segern var deras tredje raka och över deras tio senaste matcher har de sju segrar. På bortaplan har de två segrar på deras tre senaste matcher och faktum är att de är det bästa bortalaget i den östra konferensen med 10 segrar på 17 matcher.

Men de har en stor nackdel och det är det faktum att de spelade en hemmamatch mindre än ett dygn innan en ny bortamatch, en kombination som brukar dra ner nästan alla lags prestation även i NHL där de är vana med detta. De där sista procenten av energi och skärpa saknas ofta och tempot blir lägre.

När Washington spelat utan någon dags vila mellan matcherna den här säsongen har det blivit fyra förluster och en seger. Segern kom dessutom mot Carolina som ligger tvärsist i den östra konferensen eftersom de bara vunnit nio av 33 matcher. Det krävdes dessutom övertid för att säkra segern mot Carolina så spel utan någon dags vila är ingen höjdare för Capitals.

Har sex raka segrar bakom sig

New York Rangers har nyss två matcher mot just Carolina bakom sig och de slog dem både hemma och borta. Rangers har nu sex raka segrar och åtta segrar på deras tio senaste. Hemma i Madison Square Garden har de samtidigt vunnit fem av deras sex senaste matcher och mot topplag som Pittsburgh och Montréal.

Rangers har samtidigt varit spellediga en dag och den matchen spelades dessutom hemma i New York så de har inte behövt resa något. Senaste matchen mellan lagen spelades även den i New York och hemmalaget vann med 4-1. Rangers har faktiskt vunnit fyra av de sex senaste mot Washington och hemma i Madison Square Garden har Rangers fyra segrar på de fem senaste mot Washington

Vi tror inte att Washington orkar ladda om efter matchen mot Ottawa nu senast och vi tror de får fira jul med en förlust i ryggen, ettan spelas till 2,1 hos William Hill. Saknar ni konto där får ni 1 000 kr bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
NY Rangers 2,1 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,2 bwin logo 250 kr
Washington 3,3 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål 1,68 redbet logo 1 200 kr
Över 5,5 mål 2,25 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: New York Rangers
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot julafton kl 01:00
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo