Speltips & odds, NFL: Atlanta Falcons – New Orleans Saints 7/9

Emil Jakobsson Publicerat: 6 september 2014

Atlanta Falcons - New Orleans Saints speltipsNFL-fotbollen är tillbaka och med avspark 18:30 på TV10 tar ett skakat Atlanta Falcons emot New Orleans Saints som vann Super Bowl 2009.

New Orleans Saints med quarterbacken Drew Brees samt tränaren Sean Payton har radat upp fina resultat och spelat bra offensiv fotboll de senaste säsongerna.

Kronan på verket är givetvis Super Bowl 2009 där man slog Indiana Colts med 31-17 och Brees blev Super Bowl MVP efter att 32 av 39 passningar hittat rätt för totalt 288 yards.

Förra säsongen fick även den defensiva koordinatorn Rob Ryan lagets defensiv att nå nya höjder. Man släppte bara till 19 poäng i snitt per match vilket var fjärde bäst i ligan.

Söndagens hemmalag Atlanta hade samtidigt en usel säsong. Man vann bara fyra av 16 matcher och man sparkade sedan både sin defensiva samt offensiva koordinator inför den här säsongen.

Saints har vunnit de två senaste samt sex av de sju senaste matcherna mot Atlanta.

Bästa spelvärdet i över/under

Nu när Saints har en del nya recivers är det möjligt att man springer mer än vanligt med bollen under inledningen av säsongen. Just Atlanta var även det lag som släppte till flest yards per match längst med marken (135,8 i snitt).

Bästa spelvärdet då? Atlanta förlorade sju av sju på bortaplan förra säsongen men vann i alla fall fyra på hemmaplan. Saints spelade samtidigt väldigt svagt på bortaplan förra säsongen.

De vann bara tre av åtta bortamatcher och ser vi till handikappet de hade vann de bara en av åtta. Det gör att vi undviker att spela på en vinnare då Saints känns bättre men har tung statistik bakom sig.

Vi testar i stället underspelet. Fem av de sju senaste matcherna mellan lagen har gått under linan samt de fem senaste matcherna mellan lagen i just Atlanta. Saints avrundade även förra säsongen med sex raka bortamatcher som gick under linan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Atlanta +3 1,92 unibet logo 1 200 kr
New Orleans -3 1,95 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 51,5 poäng 1,91 betway logo 500 kr
Över 51,5 poäng 1,94 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 51,5 poäng
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Söndag 7/9 kl 19:00
TV:  tvtio logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo