Speltips & odds: Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning 3/1

Emil Jakobsson Publicerat: 2 januari 2015

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 3/1 2015 speltipsTampa Bay Lightning har fyra raka segrar i ryggen när de står inför en riktigt tuff bortamatch mot Pittsburgh Penguins natten mot lördag. Här hittar ni vårt speltips och alla odds inför matchen. 

Pittsburgh har det tungt just nu. De är hårt drabbade av både skador och de är ett av lagen som drabbats hårdast av påssjukan som härjar i ligan. Sidney Crosby är tillbaka efter sin sjukperiod men de saknar fortfarande tre spelare på grund av påssjuka och ytterligare fem spelade som definitivt missar matchen mot Tampa Bay på grund av skador. Det är samtidigt oklart om Paul Martin kan delta eller inte vilket möjligen höjer antalet saknade spelare till nio stycken.

Men inte ens Crosby har fått spelet att riktigt stämma efter hans frånvaro, det har bara blivit tre ynka poäng på de sju matcher han spelat sedan återkomsten.

Laget som helhet hade samtidigt fyra raka förluster innan de nu senast slog Carolina som ligger sist i den östra konferensen med 2-1.

Vann mot Pittsburgh för elva dagar sedan

Gästande Tampa Bay är samtidigt det laget i ligan med flest raka segrar bakom sig, fyra stycken är de uppe i inför matchen mot Pittsburgh. En av dessa fyra matcher var dessutom mot just Pittsburgh, en match de vann med 4-3. Nu senast slog de Buffalo på bortaplan med hela 5-1 och de har bara släppt in fyra mål under deras tre senaste matcher.

Vi håller med spelbolagen som håller Pittsburgh som favoriter men vi är inte överens med dem hur tunga favoriter Pittsburgh ska vara. Visst, hemmaplan brukar betyda mycket men när vi får hela 2,15 gånger pengarna på en bortaseger inklusive förlängning och straffar tvekar vi inte.

Pittsburgh är formsvaga och har mängder av skador och ställs mot ligans just nu hetaste lag som dessutom vann mot dem för bara elva dagar sedan. Vi kan inte hålla oss utan testar tvåan moneyline här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Pittsburgh 2,25 betway logo 500 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Tampa Bay 2,95 bwin logo 250 kr
Under 5,5 mål 1,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 1,95 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Tampa Bay inklusive övertid/straffar
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: Natten mot lördag kl 01:00
TV:  viasatxtra logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo