Speltips & odds, träningsmatch: Roma – Liverpool

Emil Jakobsson Publicerat: 23 juli 2014

Liverpool - Roma speltips träningsmatch 24 juli 2014
Liverpool och Roma ställs mot varande i en härlig träningsmatch som spelas på Fenway Park i Boston och som sänds av Viasat Fotboll natten mot torsdag.

Liverpool håller på att anpassa sig till deras nya verklighet utan Luis Suarez som lämnat för Barcelona. Man har samtidigt plockat in ett gäng spännande spelare som Rickie Lamberg, Emre Can, Adam Lallana och Lazar Markovic.

Detta blir lagets tredje försäsongsmatch. Man inledde med en 2-1 förlust mot danska Brøndby och nu senast slog man Preston North End med 2-1. Värt att notera från de matcherna är att svensken Kristoffer Peterson gjort mål i båda matcherna och genom det fått följa med laget till USA.

För AS Roma som bland annat hämtat in Ashley Cole från Chelsea  blir det här deras första träningsmatch för säsongen då Serie A startar senare än Premier League.

Det kommer även bli spännande att se hur den 20-åriga talangen Juan Iturbe som Roma köpt in från Hellas Verona för drygt €22 miljoner kommer utvecklas under säsongen.

Mycket talar för överspelet

Det är som vanligt väldigt svårt att reka träningsmatcher men vi tror på en målrik match. Dels på grund av det faktum att det är en träningsmatch då lagen vågar spela ut och det är många spelare som vill visa sina framfötter.

Liverpool är samtidigt inte direkt ett lag som brukar spela målsnåla matcher. De avslutade t.ex. Premier League med att 13 av deras 14 sista matcher gick över 2,5 mål.

Man visade även i början av förra säsongen att man klarade sig bra utan Suarez och gjorde trots hans frånvaro mängder av mål.

Roma brukar vara tätare men även för dem gick fyra av de åtta sista matcherna över 2,5 mål förra säsongen.

Ser vi till träningsmatcher och inkluderar tidigare säsonger  har Roma sex raka över 2,5 mål och Liverpool fyra av de fem senaste över 2,5.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Roma 2,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,3 williamhill logo 1 000 kr
Liverpool 2,4 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,0 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,85 bwin logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot torsdag 01:30
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo