Speltips Örgryte – Eskilsminne 7/3: Svenska Cupen

Martin Efvergren Publicerat: 7 mars 2022

Örgryte IS är stora favoriter när man tar emot Eskilsminne IF i den sista gruppspelsmatchen av Svenska Cupen. Matchen spelas måndagen den 7 mars 2022 med avspark kl 19.00.

Örgryte – Eskilsminne

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dane Ivarsson ledde Örgryte till en åttonde plats i Superettan under sin första säsong på huvudtränarposten. Det tog ett tag för hans kortpassningsorienterade fotbollsfilosofi att sätta sig, men under hösten började bitarna falla plats. Öis avslutade säsongen starkt då man från september och framåt bara förlorade en enda match.

I Svenska Cupen ställdes man direkt mot AIK på bortaplan i premiären. Det blev en för tuff uppgift där hemmalaget till slut vann med 2-0. Därefter studsade Örgryte tillbaka då man besegrade den kommande Superettan-konkurrenten Örebro på bortaplan med 3-1.

Samtidigt som den här matchen spelas möter AIK Örebro och det finns en teoretisk chans för ÖIS att ta sig vidare, men den är minimal.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Eskilsminne står emot

Helsingborgsklubben Eskilsminne är hemmahörandes i Division 2 Västra Götaland där man slutade på en andraplats förra säsongen. Precis som Örgryte svarade man för en stark höst där man tog sju segrar och ett kryss på de åtta sista omgångarna.

Ny huvudtränare till den här säsongen är den forne skyttekungen Patrik Ingelsten. I hans första tävlingsmatch för Eskilsminne ledde han laget till poäng på hemmaplan mot Örebro. Detta då den matchen förblev mållös. Därefter blev det svårare då man tog emot AIK och föll med klara 4-0 förra helgen.

Eskilsminne stod upp väl mot Superettan-laget Örebro och frågan är nu om man kan göra det även mot Öis. De sistnämnda är emellertid stora favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.23 gånger insatsen.

Det mesta talar förstås för att Örgryte kommer vara det bättre laget här. Framförallt lär de komma att dominera matchbilden, medan Eskilsminne kommer vara mer försvarsinriktade. Det lyckades de väl mot Örebro och jag tror att även den här matchen kommer bli tät och relativt målsnål. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 7 mars 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: