Speltips, Ottawa Senators – Montreal Canadiens 12/10: Formen för bra

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2015

Två lag med fina säsongsinledningar drabbar samman i Ottawa när Montreal Canadiens gästar Senators. Vi har hittat ett något för högt odds.

En het drabbning mellan två stabila lagbyggen står för dörren i Ottawa när Senators får besök av ett formstarkt Montreal Canadiens.

Båda lagen kommer dessutom till matchen efter en fin säsongsinledning, med två segrar var. Båda lagen har därutöver varit ute på turné under inledningen, vilket med andra ord betyder att Ottawa Senators vänder hem till Kanada för att spela sin första hemmamatch.

Montreal Canadiens är fortsatt på resande fot och hoppas spinna vidare på den fantastiska bortatrenden. Två segrar, borta mot Toronto Maple Leafs och Boston Bruins, vittnar om att laget blir att räkna med den här säsongen också.

Ottawa Senators inte lika övertygande

Nu har visserligen Ottawa Senators också inlett säsongen övertygande, även fall de bara tagit fem poäng. Senast tog de en förlängningsseger  mot Toronto Maple Leafs.

Det finns en viss nyansskillnad i de båda lagens säsongsinledningar och känslan är att Montreal Canadiens inte bara varit snäppet bättre, utan dessutom har ett något starkare lag. Det vore inte förvånande att se Montreal Canadiens gå långt den här säsongen.

Visst, det är såklart en fördel för Ottawa Senators att nu få vända hem och spela sin hemmapremiär, men vi tycker att spelbolagen är väl generösa med oddset på gästerna. 2,80 gånger pengarna hos bet365 är helt enkelt för bra och vi synar det utan att blinka. Tredje raka bortasegern på väg?

Speltips:

Speltips:  Montreal Canadiens vinner
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, måndag 12/10
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Ottawa Senators  2,50 nordicbet logo
Oavgjort  3,95 betsson logo
Montreal Canadiens  2,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 5,5 mål  2,20 bwin logo
Under 5,5 mål  1,70 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: