Speltips, Palermo – Napoli 14/2: Usla tajmningen – mittbacken borta

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2015
palermo napoli 14/2
Foto: Bildbyrån

Kvällsmatch stundar i italienska Serie A mellan ett hemmastarkt Palermo och Napoli som jagar häck i häl på andraplacerade Roma, i hopp om att nå en plats i fotbolleuropas finrum, Champions League. Vi räknar med mål – åt båda håll.

Palermo är seriens mest ojämna lag på hemma- kontra bortaplan. Resultatraderna 6-4-1 mot 1-5-5 skiljer häpnadsväckande mycket. Bortsett från jumbolagen Cesena och Parma är man sämst på resande fot i Serie A, men tredje bäst i hemmatabellen.

Man kommer från en klar 0-3-förlust borta mot Inter, där det rådde total klasskillnad från minut ett till 90. Palermo har nu hamnat i en mindre formdipp med två förluster, två kryss och en vinst på de fem senaste matcherna, men nederlagen har kommit på bortaplan och därmed ska inte alltför stort fokus riktas mot det.

Mittbacken Giancarlo González åkte på sin fjärde ostskiva i årets Serie A mot Inter och får således stå vid sidan av här. Att komma med en försämrad defensiv mot ett Napoli med flera offensiva världsstjärnor är motsatsen till optimalt.

Båda näten rasslar?

Napoli har anfallaren Dries Mertens avstängd, men han brukar inte ens vara ordinarie och det finns flera snäpp bättre alternativ framåt. Bara lite bredd som försvinner.

Med sex raka vinster ser Napoli extremt starka ut för tillfället. Man avverkar motståndare efter motståndare med bravur och nu senast besegrades Udinese med relativt stabila 3-1 och offensiven fungerade väl fastän poängspelaren José Callejón inledde på bänken.

Serietrean har exakt samma resultatrad på hemma- och bortaplan – 6-3-2. På Stadio San Paolo brukar det däremot alltid vara lite mer fart och fläkt framåt, borta mer avvaktande spel.

Men bara två bortamatcher har man lämnat mållösa och i nuvarande form ska det nästan vara målgaranti på gästerna. Palermo är fantastiska på Stadio Renzo Barbera och har smällt in mål de senaste månadernas matcher på arenan.

Ska bara bli mål åt båda håll här. BLGM – ja spelas till 1,73 gånger pengarna.

Se matchen gratis!
Bet365 visar matchen i deras livestreamingtjänst för alla kunder. Saknar du konto hos dem? Ta del av deras välkomstbonus på 1 000 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Palermo 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,50 unibet logo 1 200 kr
Napoli 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,85 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr gratisspel)
Spelstopp: Lördag 20:45, 14/2
TV:  tvfyrasport logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson