Speltips Paris Saint Germain – Bayern München 23/8: Champions League-final

Simon Pålsson Publicerat: 20 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Då är det äntligen dags för final i Champions League mellan franska PSG och tyska Bayern München. Vi rekar med odds inför den 23 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos LeoVegas!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Dags för tidernas första Champions League final inför tomma läktare, där PSG-Bayern Munchen ställs mot varandra i en riktigt intressant drabbning på Estasdio da Luz i Lissabon. Den åtråvärda titeln som alla storklubbar jagar ska äntligen delas ut och det här är mina tankar inför matchen.

Båda lagen är fyllda av självförtroende, och i PSG har Neymar hittat formen igen och kanske Europas största självförtroende där han är just nu på en egen nivå. Kylian Mbappé är tillbaka och fått några matcher nu, kommer självklart att vara ett hot framåt, denna makalösa 21 åring.  Ett eventuellt avbräck för PSG kan vara Keylor Navas som är tveksam till spel. Det vore ett väldigt tungt tapp för fransoserna om man fick byta målvakt i en final.

Finner knappt några ord för att beskriva formen hos Bayern Munchen. Den tyska maskinen spelar en otrolig fotboll just nu, 21 raka segrar har man radat upp sen i Februari, och enligt dem flesta spelbolag, experter så är dem storfavoriter till att vinna Champions League, och man har en match kvar för att uppnå det målet. För att PSG ska få lyfta titeln ikväll krävs en perfekt insats mot just nu Europas bästa lag, det krävs en briljant Neymar, en defensiv som inte skakar när det sätts på prov. Chansen finns där helt såklart med tanke på det laget man befogar över.

Som vi har sett i många finaler så kan allt hända. 90 minuter fotboll där en individuell prestation kan avgöra en match, ett rött kort som ställer till det, en skada på nyckelspelare.

Vilka vinner finalen?

Hur jag vrider och vänder på det så kommer vi inte ifrån att Bayern är favoriter inför den här matchen.

Det jag framförallt ser fram emot i den här matchen är lagens fantastiska offensiva spelare som jag tror kommer bjuda på en hel del underhållning kanske likt Europa League finalen vi fick se mellan Inter – Sevilla där även mitt första speltips hittade efter knappt 25 minuter, och jag hoppas att jag har hittat ett intressant spel inför finalen i Lissabon.

Med underhållning och offensivt spel så kommer lagens defensiva spelare sättas på prov. En dribblade Neymar, speedkulan Mbappe, Gnabry, Coutinho, Coman, Lewandowski mfl i Bayern Munchen kommer ställa till oreda gång på gång.

Med hjälp av VAR och offensivt spelade lag, så tror jag att vi säkerligen kommer få se några straffsituationer.

Att en straff utdöms spelas därför till 2.45 såsen på LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Straff i matchen – ja
Odds: 2,45
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21;:00, söndag 23 augusti
TV:  tvsex logo
Stream: