Speltips, Paris Saint-Germain – Bordeaux 11/9: Galna missar av oddssättarna

Spelbloggare Publicerat: 11 september 2015

Fredagens, utan tvekan, bästa spel – enligt undertecknad – plockas från Ligue 1 och det handlar, som så ofta, om Paris Saint-Germain och hörnor.

Mot Zlatan Ibrahimovics PSG står Bordeaux, som väntas fajtas en bit uppe på den övre tabellhalvan men ändå ska ha en del upp till den absoluta toppen – herren på täppan är ju, som bekant, PSG med tre plockade serietitlar i följd. Man håller helt enkelt en annan nivå och det ska mycket till för att man ska missa förstaplatsen detta år.

Och solitt har de inlett, huvudstadsklubben. Fyra vinster av fyra möjliga är facit och ännu har man inte släppt in ett enda mål. Fasansfullt starkt. Förra veckan stod man för spelårets hittills bästa prestation när väntade toppkonkurrenten Monaco avverkades med 3-0 – på bortaplan. Den andra halvleken bjöd man på ren och skär propagandafotboll.

Bordeaux kan inte vara lika nöjda med vad de åstadkommit; fem pinnar på de fyra inledande matcherna har kammats in. Den första trean kom nu senast, innan uppehållet, efter 2-0 hemma mot Nantes – en inte lika stabil vinst som siffrorna vill antyda.

Ser vi till skadorna väntas PSG sakna Ibrahimovic, Pastore och Kurzawa. Bordeaux har en betydligt längre skadelista. De kommer saknar Touré, Plasil, Sertic, Diabaté, Sané, Yambéré och Chantome. Dessutom är det osäkert om Khazri och Rolan kommer till spel.

Nya hörnspel

Hur som helst – ni som följer oss på Spelbloggare vet förmodligen vad som väntar härnäst: hörnfokus, förstås. Som alltid när PSG är ena halvan av en match – ett koncept som inneburit pollettregn för oss och er läsare.

Nu vill jag mena att oddssättarna är värre ute än vad de brukar. Först, utan att behöva motivera tankarna, vill vi tipsa om ett safebet som återbetalar hela 113% av insatsen; Bordeaux hörnlina är på 3,5 – överspelet betalar 2,45x och undern 2,10. Bara att skyffla in och sedermera hämta ut polletterna.

Men vårt huvudspeltips är som oftast på just PSG. Bet365 ställer ut deras hörnlina på 5,5 och betalar 1,83-1,83x för övern/undern – då sticker Betsson ut rejält, höjer linan med ett heltal och erbjuder 1,80x för underspelet. Löjligt stora värdemarginaler vi får med oss.

PSG kommer styra och ställa, ha ett extremt stort bollinnehav – men är oerhört hörnsnåla, inte minst för att vara just ett lag som vill föra danserna. 2-1-4-2-5-2-4-4-1-4-5-3-4 är deras hörnstatistik i de senaste matcherna – man har alltså klivit under 6,5 hörnor i 13 raka matcher. Och det med marginal.

Bara att fortsätta utnyttja oddssättarnas slarv. Under 6,5 PSG-hörnor synas till 1,80x.

Speltips:

Speltips: PSG under 6,5 hörnor
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 11/9
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo tv4sport logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
PSG 1,25 betway logo
Oavgjort 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bordeaux 18,00 unibet logo
Över 2,5 mål 1,80 mybet logo
Under 2,5 mål 2,08 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: