Speltips, Paris Saint-Germain – Malmö FF 15/9: Drömmatchen är här

Spelbloggare Publicerat: 15 september 2015

Kan det bli bättre? Malmösonen Zlatan Ibrahimovic möter just MFF med sitt Paris Saint-Germain i Champions League och vi tror att huvudstadsklubben blir ett par nummer för stora för de svenska mästarna.

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

casinobonusar

Lottningen som alla hoppades skulle slå in – gjorde också det. Klubben som Zlatan formades i, han stack ifrån innan proffslivet – mannen som hela Malmö älskar, mannen som älskar hela Malmö. Det är som upplagt för en fotbollsfest utan dess like. Utan den tvekan största matchen ett svenskt lag varit ena halvan i sedan en bra tid tillbaka.

2 000 himmelsblå supportrar kommer finnas på plats på mäktiga Parc des Princes, så motstånd kommer man bjuda på – i alla fall på läktaren. Malmösupportrarna har bjudit på fina prestationer i de stora sammanhangen de två senaste åren och det här lär det bli någonting alldeles extra att skåda.

Kalasodds på värden

Men sportsligt ska väl de svenska mästarna inte ha mycket att sätta emot – om ens någonting? Det är trots allt ett miljardprojekt av toppklass som tar emot en 51%-klubb från Skåne. Flera av de största spelarna i Europa mot helt anonyma sådana, i alla fall för folk utanför landet. David mot Goliat.

Kvällsposten annonserar att Malmö kommer starta med följande manskap: Wiland; Tinnerholm, Bengtsson, Arnason, Carvalho, Yotún; Adu, Lewicki, Inge Berget; Djurdjic, Rosenberg. Fembackslinje som väntar med andra ord.

Inte hundra procent att Lewicki kan spela – han har varit sjuk under en period, men till samma tidning berättar han att ”jag ska vara frisk då. Det finns inga ursäkter då”.

Den största grejen handlar dock om huruvida Zlatan ska kunna medverka eller ej. Han ska vara med och träna under dagen och man om ett par timmar (skrivet 14/9 16:00) väntas klubben deklarera hur det blir. Stort minus om han inte kan vara med förstås, men PSG ska ändå inte ha något problem överhuvudtaget att avverka Malmö inför hemmapubliken.

På hemmaplan kan Malmö pressa de flesta, men borta har man varit klart sämre och med all sannolikhet förstår de att det närmast måste ett mirakel till för att man ska lämna Paris med en pinne eller fler. Lite förvånad över hur bra odds vi faktiskt erbjuds på värden.

Den asiatiska handikapplinan som har jämnast odds på båda sidorna är på 2,25 och då väljer jag hellre att spela 1/1 (halvtid/fulltid) till fina 1,60 gånger fläsket hos Betsson. De flesta andra konkurrenter erbjuder klart mindre – exempelvis Mybet och William Hill 1,30 respektive 1,36x.

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/9
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Paris Saint-Germain 1,16 betway logo
Oavgjort 11,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Malmö FF 34,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,50 redbet logo
Under 2,5 mål 2,75 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: