Speltips, Paul – Seppi 31/8: Följ US Open med hjälp av Spelbloggare.se

Simon Pålsson Publicerat: 31 augusti 2015

Vill du ha möjligheten att streama US Open? Spelbloggare.se erbjuder dig nu den möjligheten. Inför första omgången har vi också hittat ett speltips i matchen mellan Tommy Paul och Andreas Seppi.

Den amerikanska Grand Slam-turneringen US Open står för dörren och nu erbjuder Spelbloggare.se möjligheten för dig att streama många matcher via bet365. Registrerar du dig via oss får du dessutom en bonus på 1 000 kr att använda på bland annat US Open. Klicka har för att registrera dig och få bonusen på 1 000 kr.

US Open är en speciell turnering på så sätt att den sticker ut lite i förhållande till de andra turneringarna av samma dignitet. Allt är inte fullt så konservativt lagt på andra sidan Atlanten och därför kan man faktiskt se US Open som en frisk fläkt.

Dessutom är det en turnering som inte sällan bjuder på stora skrällar och där favoriterna ofta har det svårt. Det har bland annat resulterat i förhållandevis oväntade slutsegrare. Förra året vann till exempel Marin Cilic med klara 3-0 mot japanen Kei Nishikori i finalen. Uppfriskande med den typen av lite oväntade segrare kan vi tycka.

Precis som vanligt kommer alla de stora namnen till spel i turneringen och vi ser redan nu fram emot flera stora, heta matcher mellan världselitens spelare. Veckorna upp till turneringen har varit väldigt intressanta, där världsettan Novak Djokovic visat på en sviktande form med slarvigt spel och två svidande förluster mot Andy Murray respektive Roger Federer. Det ökar bara spänningen inför US Open.

Hemmahoppet får det tufft direkt

Vårt fokus ligger dock bortom de riktigt stora elefanterna, åtminstone i den första omgången. Här har vi hittat ett speltips i mötet mellan hemmahoppet Tommy Paul och italienaren Andreas Seppi. Den förstnämnda har lyckats kvala sig in till turneringen efter tre segrar, där matchen mot Blaz Rola i den första omgången var den tuffaste. Där vann amerikanen med 2-1.

Nu väntar huvudturneringen och hemmahoppet åker alltså rakt in i en tuff motståndare direkt. Italienaren Andreas Seppi står på andra sidan nätet och det är en svårspelad motståndare med fin slagkraft och bra servar när han vaknat på rätt sida. 31-åringen har dessutom ett fint år bakom sig och ligger stabilt på rankingen runt 25. 18-åriga Tommy Paul är ljusår från en sådan placering, men har också en fin tennis inom sig för framtiden.

Men vår känsla är rent krasst att han inte är färdig än. En hårt slående Andreas Seppi blir en tuff nöt att knäcka. Italienaren är erkänt stark mot lite svagare motstånd, men har genomgående under sin karriär haft svårt mot mer etablerat motstånd. Just därför har han aldrig gått särskilt långt i Grand Slam-turneringar, men den första omgången här ska inte vara några problem.

Med det i åtanke är det överraskande att Unibet ger oss hela 2,05 gånger pengarna på 3-0 i set till Andreas Seppi. Vår värdering av spelet skulle ligga närmare 1,80 och därför finns det ett väldigt fint spelvärde här. Vi tackar och tar emot.

Nu börjar US Open. Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Andreas Seppi 3-0
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 18:15, måndag 31/8
TV:    eurosport logo(TV-tablå)
Stream:   bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tommy Paul  5,60 comeon logo
0-3  2,05 unibet logo
Andreas Seppi  1,20 unibet logo
Över 33,5 game  1,72 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 33,5 game  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: