Speltips Peterborough – Sheffield United 29/1: Pressat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 28 januari 2022

Läget är pressat för bottenlaget Peterborough United som tar emot Shefffiled United i The Championship. Matchen spelas lördagen den 29 januari 2022 med avspark kl 18:30 på Weston Homes Stadium.

Peterborough – Sheffield United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Peterborough United slutade på andra plats i League One förra säsongen och blev därmed direktkvalificerade för Championship. Omställningen till den högre divisionen har dock inte varit enkel och efter 26 spelade matcher ligger man på en nedflyttningsplats.

Peterborough står på 20 poäng och har därmed två lag bakom sig och avståndet upp till säker mark är bara två poäng. Trenden är dock inte den bästa då man bara har lyckats vinna en av sina tolv senaste ligamatcher.

Man inledde visserligen det här året med att besegra Bristol Rovers i FA-cupen, men i ligaspelet har det gått fortsatt tungt. Senast kunde man emellertid knipa en pinne då man spelade 2-2 borta mot Birmingham i tisdags.

Sheffield United är också de nykomlingar i Championship, men de kommer ju som bekant uppifrån och med högre förväntningar. Efter en sämre start på säsongen har man fått något bättre utdelning sedan Paul Heckingbottom tog över som manager i november.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Sheffield United

Sheffield United har tagit 36 poäng på 25 matcher och ligger därmed i mitten av tabellen. Man har dock en eller två matcher färre spelade än de flesta av lagen runtomkring.

Man avslutade det gångna året starkt då man vann fyra raka matcher innan nyår. Det här året inledde man sedan med förluster mot Wolverhampton i FA-cupen och därefter mot bottenlaget Derby i ligaspelet. Sedan dess har man kryssat borta mot Preston samt vunnit hemma mot Luton.

När Peterborough och Sheffield United senast möttes i den sjätte omgången i Sheffield var det Slavisa Jokanovic som ledde hemmalaget till en 6-2-seger. Det var dock en av framgångar som Jokanovic uppnådde innan han alltså fick sparken i november.

När de här lagen nu möts igen är det också Sheffield United som gäller som favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på att Peterborough vinner ger omkring hela 3.90 gånger insatsen.

Darren Ferguson ledde Peterborough upp till Championship, men nu är han en alltmer pressad manager. Man har alltså bara en seger på de 12 senaste ligamatcherna och totalt har man bara tagit sex poäng på de här matcherna. Därtill har man släppt in hela 53 mål på 26 matcher, vilket ger dem en målskillnad på -30. Med det är man ganska klart sämst i serien.

Sheffield United gick på en plump då man nyligen föll mot Derby, men bortser man från den missräkning har man gjort väldigt bra resultat den senaste tiden. Man slog Fulham borta innan jul och man kommer från en solid insats mot Luton förra helgen.

Sammantaget gör detta att jag finner god anledning att tro att Sheffield kommer gå segrande från den här kampen. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Sheffield United vinner till 1.96 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, lördag 29 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: