Speltips, Philadelphia – Chicago 26/3: Fortsätter segertåget utan Kane?

Emil Jakobsson Publicerat: 25 mars 2015

Philadelphia - Chicago speltips 26 mars 2015NHL:s grundserie börjar närma sig slutet och med runt tio matcher kvar tar Philadelphia Flyers emot Chicago Blackhawks och vi har hittat ett starkt speltips.

Grundserien närmar sig som sagt slutet och Philadelphia har nog slutat drömma om slutspelet. De ligger över tio poäng bakom den sista slutspelsplatsen och med färre matcher kvar att spela. Med NHL:s tvåpoängssystem är det en mer eller mindre omöjlig uppgift.

Man har även sett att hoppet är ute på dem när de har spelat den senaste tiden. Nu senast lyckades de förlora mot sorgebarnet Edmonton som hade förlorat 53 av 72 matcher innan deras möte. Förlusten var Flyers fjärde raka och åttonde förlusten på de nio senaste matcherna.

Men hemma i Pennsylvania har de spelat något bättre. Under deras senaste hemmamatch överraskade de alla när de slog Detroit med hela 7-2 men trots det har de förlorat fem av de tio senaste hemmamatcherna.

Superstjärnan Kane saknas

Chicago är samtidigt ett av ligans absolut bästa lag och de jagar så bra utgångsläge som möjligt inför slutspelet så varje match är otroligt viktig för dem just nu. De saknar superstjärnan Patrick Kane som är skadad men det verkar bara ha fått laget att gå ihop mer och jobba ännu hårdare.

När Kane gick sönder hade dem tre raka förluster, sedan dess har de vunnit nio av tolv matcher, bland annat fem av de sex senaste. De är just nu ute på en längre road trip och har fått med sig några fina resultat. De vann bland annat mot de två topplagen i öst New York Rangers samt Islanders med 1-0 samt 4-1.

På bortaplan har de annars vunnit fyra av de fem senaste, nu senast slog de Carolina med 3-1.

När de två drabbade samman nu senast vann Chicago med klara 4-0 och även om matchen spelas i Philadelphia tror jag på Chicago här. Över två gånger pengarna på ett starkt lag som Chicago mot ett otroligt formsvagt Philadelphia som dessutom inte har något att spela för är taget. William Hill är det spelbolaget som erbjuder det bästa oddset på tvåan, nya kunder hos dem får 1 000 kronor bonus.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Philadelphia 3,35 nordicbet logo 1 000 kr
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo 1 000 kr
Chicago 2,05 williamhill logo 1 000 kr
Under 5,0 mål 2,1 betway logo 500 kr
Över 5,0 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Rak tvåa, Chicago
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot torsdag kl 01:05
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo