Speltips, Philadelphia Flyers – New York Rangers 25/11: En reaktion att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 24 november 2016

Efter att ha åkt på en rejäl käftsmäll senast väntar vi oss en reaktion från New York Rangers sida. Laget åker till Philadelphia för ett tufft möte med ett offensivt starkt Flyers.

Förlust med hela 6-1.

Den senaste matchen, hemma mot Pittsburgh Penguins, blev verkligen inte som New York Rangers hade tänkt sig. Laget har imponerat stort under inledningen av säsongen, men 6-1-smällen senast kändes. Plötsligt stämde ingenting i defensiven och bakåt läckte laget betänkligt.

En sådan förlust kan vara en engångsföreteelse eller möjligen en början på en negativ trend rent formmässigt. Vår känsla är att det lutar mot det förstnämnda. New York Rangers är ett så pass starkt och stabilt lag att de borde studsa tillbaka igen, även fall de nu drabbats av en tung skada på Mika Zibanejad. Laget är dock så pass starkt även utan den svenska forwarden att det inte ska vara några problem.

Philadelphia Flyers blandar och ger

För Philadelphia Flyers del har säsongsinledningen inte varit lika bra, men rent offensivt har laget imponerat stort med 67 gjorda mål på sina 21 första matcher. Det är ett facit som talar för sig själv, men som blir verkligt intressant när vi studerar statistiken närmare.

Philadelphia Flyers är utan tvekan ett lag som blandar och ger i sina prestationer. Ena matchen trycker de in 5-6 puckar, för att i nästa match inte överhuvudtaget hinna med i svängarna och förlora med flera mål. Defensiven har varit en stor del av förklaringen till den lite sämre poängskörden – den fantastiska offensiven till trots.

När laget nu får besök av New York Rangers tror vi att det är gästerna som kommer att sätta ton på tillställningen. Här väntar vi oss en reaktion på 6-1-förlusten senast. Efter en så risig defensiv insats lär fokus hamna på att täppa till bakåt och det är ett spel vi vet att New York Rangers är väldigt bra på. Därför spelar vi Philadelphia Flyers under 3 mål (inklusive förlängning) till 1,72 gånger pengarna hos Betway (1 000 kronor). Märk väl att det är asian handicap och att vi då får pengarna tillbaka vid exakt tre hemmamål.

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Flyers under 3 mål, asian handicap (inklusive förlängning)
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 25/11
TV:   viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: