Speltips, Philadelphia Flyers – St Louis Blues 7/2: Vi går emot spelbolagen

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2017

Formsvagt möter formsvagt när Philadelphia Flyers gästas av St Louis Blues i NHL. Här hittar vi ett speltips på målmarknaden.

Tre NHL-matcher dukas upp den här natten till tisdag svensk tid. Fokus hamnar på matchen mellan Philadelphia Flyers och St Louis Blues.

Det var ett tag sedan något av de här lagen hade riktigt momentum. På sistone har det snarare handlat om att vinna några enstaka matcher här och där. Det finns en hög högstanivå i båda läger, men Philadelphia Flyers är helt klart snäppet vassare där, åtminstone baserat på vad vi har sett tidigare under säsongen.

Tabellplaceringen (12) vittnar också om en fullt godkänd säsong så här långt, även fall ojämnheten som sagt är slående. 5-1-förlusten borta mot Carolina Hurricanes förra veckan är ett bra exempel på ojämnheten, i minst i ljuset av bortavinsten mot New York Rangers dagarna innan. Upp och ner, helt enkelt.

Ett formmässigt skakigt bortalag också

Det är inte bara hemmalaget som har visat prov på lite darrig form på sistone, även St Louis Blues har präglats av rena bottennapp. Två vinster på de åtta senaste matcherna är inte ett tillräckligt bra facit. Det krävs en klar uppryckning för att laget ska klättra i den visserligen mycket jämna NHL-tabellen.

Philadelphia Flyers får klara sig utan Michael Del Zotto. I övrigt finns det inga skador eller avstängningar att rapportera om så här cirka ett dygn före nedsläpp. Robby Fabbri är som bekant knäskadad och missar hela säsongen för St Louis Blues. Därutöver är Kyle Brodziak fotskadad och kommer inte att spela på minst en månad.

Spelbolagen verkar förvånande nog väldigt ense om att det här blir en målrik historia. Visst, båda lagen har klara defensiva brister och har faktiskt släppt in på tok för många mål den här säsongen. Det finns också en hel del offensiv kvalité i båda läger. Å andra sidan är lagen formsvaga och det finns inte mycket som talar för att något av lagen sitter och trycker på en målexplosion framåt.

Därför riktar vi blickarna åt målmarknaden och väljer att gå emot spelbolagen. Vår känsla är att det visst kan rassla till i näten, men inte alls i den utsträckning som spelbolagen förutser. Oddsen har skruvats upp så många snäpp att vi kan kliva upp en nivå på den lina vi väljer. Under 6 mål, inklusive övertid (asian handicap) spelas till 1,79 gånger pengarna hos Betway. Då får vi dessutom pengarna tillbaka vid exakt sex mål.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, inklusive övertid (asian handicap)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 7/2
TV:   viasathockey logo  (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: