Speltips Polen – Albanien 2/9: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 1 september 2021

Det ser ut att kunna bli en jämn kamp om andraplatsen i grupp I där viktiga poäng nu står på spel mellan Polen och Albanien. Den här VM-kvalmatchen spelas torsdagen den 2 september med avspark kl 20.45.

Polen – Albanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter tre spelade matcher av VM-kvalet står England på full pott i grupp I. Därefter är det jämnt mellan Ungern, Abanien och Polen.

Polen står på fyra poäng efter att ha spelat 3-3 borta mot Ungern i den första matchen och därefter vunnit mot Andorra med 3-0. I den senaste matchen föll man borta mot England med 2-1.

Sedan dess har man spelat ett EM som inte blev någon succé. Man blev som bekant utslagna ur gruppen efter att ha förlorat den sista gruppspelsmatchen mot Sverige efter avgörande på tilläggstid.

Nu gäller det att man lämnat den besvikelsen bakom sig då en viktig match mot Albanien stundar. Albanien är två poäng bättre så här långt efter att ha besegrat både Andorra och San Marino på bortaplan. Däremellan förlorade man med 2-0 hemma mot England.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva problem

Albanien leds av den 75-årige italienaren Edoardo Reja sedan två år tillbaka och man har successivt stärkt sin position som landslag. Man är långtifrån någon blåbärsnation, samtidigt som man har ett steg att ta för att kunna utmana de allra bästa.

Nu har man fått en bra start på det här gruppspelet i och med segrarna mot Andorra och San Marino, vilket är en bra grund om man ska kunna slåss om andraplatsen i gruppen. Att ställa till det för Ungern och Polen har man definitivt kapacitet till.

Polen är emellertid ganska klara favoriter i den här matchen på hemmaplan. En rak etta står i cirka 1.52 gånger insatsen.

I Paulo Sousas landslag finns offensiv spets i Robert Lewandowski och Piotr Zielinski, vilket Albanien inte kan mäta sig med. Samtidigt finns det en hel del mer att önska när det kommer till Polens organisation och lagsammansättning.

I EM släppte man in för många enkla mål och de tendenserna såg vi även i den första VM-kvalmatchen mot Ungern som slutade 3-3 efter att Lewandowski kvitterat i slutskedet.

En viktig poäng för Polen som nu behöver vinna den här matchen och som bör ha goda chanser att kunna lyckas med det. Samtidigt är Albanien ett bra lag som lär sälja sig dyrt.

Polen har offensiv spets men saknar defensiv trygghet och jag tror att det kan komma att göras en del mål i den här matchen. Bäst spelvärde finner jag i spelet över 2.5 mål till hela 2.10 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 2.10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 september 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: