Speltips, Portland Timbers – DC United 28/5: Överodds i MLS

Spelbloggare Publicerat: 26 maj 2015

MLS-fokus. Western mot Eastern Conferece, när Portland Timbers tar emot DC United på Providence Park, varifrån vi tycker att värden blivit för stora favoriter.

Portland hittas näst sist med resultatraden 3-4-5 i Western Conference och har inte alls imponerat under de 12 första matcherna, men chansen att nå slutspelet lever alltjämt i allra högsta grad. Fyra pinnar skiljer upp till play off-platserna i den jämna tabellen och då har man ändå spelat en match mindre än flera andra konkurrenter.

Nu kommer man med två bortaförluster i följd mot Houston Dynamo och Toronto – det är både anfalls- och försvarsspelet som hackat. Det är inte bara på resande fot man har problem, utan hemma står man också utan vinst i två raka.

Positiva besked är att frånvarolistan är helt tom, men frågan är om tränaren Caleb Porter inte kommer förändra en del i startelvan med tanke på hur formen ser ut.

Bra skrällchans

Det är botten mot toppen. DC United är etta i Eastern med 22 inspelade pinnar på 12 matcher. Serien är dock jämn, så det handlar om att prestera hela tiden. Blir det en förlust här, kan New York Redbull, som har en match mindre spelad, kliva om utifall att de lyckas kamma fullt närmsta veckorna.

Formen är dock allt annat än toppad och facit på de två senaste matcherna är en förlust och en oavgjord. Dock starkt att, trots underläge, fixa kryss (1-1) mot tvåan i samma serie, New England, i söndags. Ett fall framåt från torsken mot Philadelphia Union.

Precis som värden, står DC United med en skade- och avstängningsfri trupp. Då tycker jag att man ska ha bra mycket större möjlighet att fixa ett bra resultat på Providence Park. Hyfsat jämnt starka trupper, men Portland ser ut att stå för ännu ett fiaskoår och ettan står allt annat än skriven i sten.

Dubbelchansen X2 spelas till fina 2,15 hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 04:30, 28/5
TV / Stream:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Portland Timbers 1,80 williamhill logo
Oavgjort 3,60 betway logo
DC United 5,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,15 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 1,75 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: