Speltips Portugal – Israel 9/6: Islossning

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2021

Avslaget värre mot Spanien i den första träningsmatchen inför EM 2021. Nu hoppas Portugal på islossning mot Israel den 9 juni.

Portugal - Israel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting som kan vara vanskligt är det att lägga bets på träningslandskamper inför stora mästerskapet – och den här försommaren har inte varit ett undantag när det kommer till matcherna inför EM 2021.

En klok idé kan vara att skruva ner antalet enheter en del när man spelar dessa typer av spel, även om det också finns en väldig chans att hitta överdrivet höga odds om man lyckas pricka helt rätt i sina analyser.

Men det är så många faktorer som samspelar och vi kan omöjligt veta säkert hur lagen kommer att formera sina startelvor i dessa matcher. Som för Portugal, där man om mindre än en vecka ska spela EM-premiär mot Ungern. Är det verkligen läge att riskera för mycket?

Samtidigt är det väldigt viktigt att få med sig så mycket bra energi som möjligt till mästerskapet och att vinna en träningsmatch kan faktiskt ge en välbehövlig boost för den som lyckas med det. Till exempel skulle Portugal må bra av att vinna med god marginal mot Israel i sitt EM-genrep.

Portugal har i mästerskapet hamnat i en tuff grupp med Tyskland och Frankrike, samt premiärmotståndet Ungern, varpå det inte riktigt finns utrymme för svagare insatser. Det är fullt fokus direkt som gäller.

Cristiano Ronaldo är sugen

Det blev en snackis efter matchen mot Spanien om hur pass stark Cristiano Ronaldo ser ut på ett fysiskt plan och det är uppenbart att världens (kanske?) bästa fotbollsspelare är väldigt sugen på att spela ett nytt Europamästerskap.

Portugal är som bekant regerande mästare och kommer med det i åtanke att kliva in i den här turneringen med stora förväntningar på sig.

Samtidigt ska man spela mot ett Israel i det här EM-genrepet som inte ens ska vara med i EM 2021. Hur kommer detta lag att förhålla sig till mötet med Portugal? I mina ögon är man klar underdog, just eftersom man är så pass mycket sämre. Samtidigt har man en helt okej offensiv som säkert kan göra viss skada om matchen blir mer av den karaktären.

Över 2,5 mål spelas till 1,91 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt spel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:00, onsdag 9 juni 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: