Speltips, Portugal – Serbien 29/3: Hörnsnålt i Lissabon?

Spelbloggare Publicerat: 28 mars 2015
portugal serbien 29/3
Foto: Bildbyrån

Nästa spelobjekt hämtas från Lissabon och hörnmarknaden i matchen mellan Portugal och Serbien, där de sistnämnda är pressade att lösa ett bra resultat.

Med tre tilldelade minuspoäng, står Serbien just nu på en pinne i grupptabellen och måste åtminstone fixa oavgjort här för att inte halka ifrån topptrion Danmark, Portugal och Albanien. Man inledde kvalet med att spela oavgjort mot jumbon Armenien, sedan vinna mot Albanien och nu senast förlora mot Danmark.

Mer finns att kräva av Serbien. De har fler bestick i lådan som ännu inte använts. Detta är en ödesmatch deluxe, men frågan är om de är tillräckligt vassa för att pressa Cristano Ronaldo och hans kamrater?

Portugal fick en mardrömsstart på kvalet och förlorade oväntat mot Albanien, men de två matcherna därefter – mot Danmark och Armenien – har man både vunnit och hållit nollan i. De offensiva spelarna har dock inte kommit upp i normal nivå och det har blivit exakt ett mål i alla tre matcherna, vilket det även blev i vänskapsmatchen mot Argentina i november.

Andraplatsen innehas, men vid händelse av en trea passeras Danmark. Oddssättarna tror starkt på hemmalaget här och ettan betalar som bäst ynka 1,60x.

Serbien hörnsnåla

Ser stor en kryssannolikhet och 3,90x ser jag som bra för det oavgjorda resultatet och kan tänkas spelas, men vi tycker att det erbjuds bättre värde hörnmarknaden, där vi haft enorm lycka de senaste månaderna.

Serbien anfaller oftast centralt och snittar extremt få hörnsparkar. Mot Armenien, där man hade ett bollinnehav på 57%, skapades fem stycken – mot Albanien en och Danmark två. Hörnlinan är på 10,5 här och den har understigits i alla tre matcherna.

Portugal väntas ha det mesta av bollinnehavet och borde skapa en del hörnsparkar. I kvalmatcherna har 10, 4 och 7 stycken lösts – underspelet suttit i två av dem – och jag antar att de kommer fixa runt 7-8 här och då har jag mycket svårt att se linan passeras.

Under 10,5 hörnor är värt en medelinsats till 1,95x hos Bwin.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Portugal 1,60 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,90 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Serbien 7,00 250 kr
Under 2,5 mål 1,65 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,35 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 10,5 hörnor
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 20:45, 29/3
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson