Speltips, PSG – Bordeaux 21/1: Målar – trots avbräcken?

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2015

psg bordeaux 21/1Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain ställs mot seriesjuan Bordeaux i Coupe De France-sextondelsfinalen. Vi har sett stora brister i PSG:s försvarsspel på sistone – och ser Bordeauxs möjligheter att hitta nätet som större än oddset antyder. 

Visst, fyra hållna nollor på de sex senaste matcherna – men i flera av matcherna har PSG haft rejält flyt med sig. Det bästa exemplet kommer från Ligacupen, där de ställdes mot Saint-Étienne förra veckan. PSG vann med 1-0, men detta i en match där bägge lagens målvakter briljerade. Ett mer rättvisande resultat hade kanske varit 2-2.

I de matcher PSG släppt in mål i under den här perioden har varit mot Bastia, fyra stycken, och Evian, två. Båda dessa hittas långt ner på den undre tabellhalvan, och kan de såra PSG – då kan även Bordeaux det.

Sedan ska moralen i truppen vara usel just nu. Tränaren Laurent Blanc är oönskad av många och det har läckt ut information om interna bråk och tjafs i pressen.

Målar – trots avbräcken?

Visst, allt är inte frid och fröjd i Bordeaux heller. Formen är usel med fyra förluster, ett kryss och en vinst på de senaste matcherna, men det är relativt sällan de lämnar en fotbollsplan mållösa.

Två av lagets bästa målskyttar är borta, Diabaté, skadad, och Khazri, på landslagsuppdrag. Kan därmed tänkas vara lite naivt att tro att de ska måla borta mot PSG, men jag tycker att laget, trots dessa avbräck, har en okej offensiv. Mer defensiven som är och har varit problemet de senaste veckorna.

Nu senast förlorade Bordeaux med 1-2 hemma mot Nice, trots att de hade 1-0 i halvtid. Kan tänka mig ett liknande resultat i PSG:s favör på Parc des Princes.

Över 2,5 mål betalar bara 2,10 gånger pengarna, medan båda lagen gör mål ger 2,45. Mycket underlig oddssättning, tycker jag. Ska helt klart vara större sannolikhet att det här slutar 1-1 än exempelvis 3-0.

Båda lagen gör mål synas och bäst odds hittar ni, i skrivandets stund, hos Ladbrokes.

Se matchen gratis

Bet365 sänder matchen för alla sina kunder i sin livestreamingtjänst. Registrera dig hos dem och erhåll en välkomstbonus på 1 000 kr!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Paris Saint-Germain 1,41 redbet logo 1 200 kr
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Bordeaux 10,00 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,10 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes  (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Onsdag 21:00, 21/1
TV:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson