Speltips, Qarabag – Celtic 5/8: Målrik retur?

Spelbloggare Publicerat: 5 augusti 2015

En svensk domarkvartett dömer CL-returen mellan Qarabag och Celtic, men det är inte på dem vi riktar fokus mot. I Azerbajdzjan hoppas vi istället på – mål.

Celtic kom absolut inte upp i väntad nivå i match nummer ett, vilken alltså spelades på hemmaplan. Defensivt var man solida och Qarabag bjöds inte på speciellt mycket, men det offensiva spelet svek och de skapta målchanserna var lätträknade.

Det skulle också dröja innan matchnollan sprack, faktiskt ända till den 82:a minuten. Dedryk Boyata var siste man på bollen och såg till att det alltjämt är Celtic som sitter i förarsätet, även om de här siffrorna inte ska vara omöjliga att vända på. För den intresserade står Qarabag i 5,0 x polletterna för att avancera och Celtic i 1,20. Gästerna är favoriter, om än inte så stora, på 1×2-marknaden.

– Vi hade bollinnehavet och press på dem, men vi måste få ut det i målchanser, sa tränaren Ronny Deila till Sportsmole efter matchen.

Bra betalt överspel

Och som nämnt, mål är det vi hoppas på. Finns en del faktorer som talar för att en målsnål batalj är att vänta; planens kvalité ska, enligt vissa, vara katastrofal medan den, enligt andra, inte perfekt, men spelbar. Hur som helst, perfekt förutsättningar råder i alla fall inte för att spela fotboll.

Celtic har dessutom varit defensivt starka hittills under spelåret; detta innefattar försäsongen, Champions League och premiären i serien. Offensivt lyckades man inte heller speciellt väl i det första mötet, även om nu målet till slut kom.

Dock vet vi att Qarabag håller helt okej nivå och man ska kunna ställa till problem för Celtic nu när man måste pusha upp positionerna medan det till största del handlade om försvarsspelet i det första mötet. Celtic ja, de är i en bra sits och kan invänta omställningsmöjligheter – och då kan det smälla till. Skulle skottarna ta ledningen, då kommer det här öppna upp sig rejält.

Underspelet på 2,5-målslinan ska vara favorit, men när linan till och med är nedpressad med fem decimaler och vi fortfarande får jämna odds på övern kontra undern – då finns det värde i den förstnämnda. Över 2,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt två mål) synas till 1,83x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål asian handicap
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, onsdag 5/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Qarabag 3,15 redbet logo
Oavgjort 3,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Celtic 2,50 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,50 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,56 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: