Speltips QPR – Bournemouth 27/12: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 27 december 2021

Det är jämna förutsättningar inför toppmötet mellan Queens Park Rangers och Bournemouth i Championship. Matchen spelas måndagen den 27 december 2021 med avspark kl 18:30.

QPR – Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På grund av inställda matcher har Queens Park Rangers inte spelat i Championship sedan den 5:e december. Då föll man med 2-0 hemma mot Stoke. Dessförinnan hade man tagit tre raka segrar. Trots att man har spelat färre matcher än de övriga topplagen ligger man fortsatt på en positiv kvalplats med sina 35 poäng efter 21 matcher.

QPR har under Mark Warburtons ledning tagit steg i rätt riktning den här säsongen. Man har en stark höst bakom sig och nu har man chansen att närma sig Bournemouth som tagit 43 poäng efter 23 spelade matcher. Det skiljer alltså åtta poäng mellan lagen men Bournemouth har två matcher fler spelade.

Bournemouth har också de svarat för en stark säsong så här långt men trenden är dock inte den bästa. De har förlorat sina två senaste matcher och man har inte vunnit på sex raka omgångar i Championship. Förra lördagen föll man med 1-0 borta mot Middlesbrough.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät batalj

Förutsättningarna är jämna inför det här toppmötet. Hos spelbolagen gäller Bournemouth som knappa favoriter då ett spel på bortalaget ger omkring 2.55 gånger insatsen. En rak etta ges till ett odds omkring 2.85.

Det är säsongens andra möte mellan de här lagen. När de möttes i omgång sju i Bournemouth var det hemmalaget som gick segrande med 2-1. När de senast möttes i London i våras var det QPR som vann med samma siffror.

Queens Park Rangers har sin bäste målskytt Lyndon Dykes på skadelistan. Därtill saknas även Wallace, de Wijs och McCallum. Bournemouth ser endast ut att sakna David Brooks.

Ser vi till tabellen är det fördel bortalaget men deras trend är svag och man har gått mållösa från sina två senaste matcher. QPR har gjort bättre resultat i sina senaste matcher men det var å andra sidan ganska längesedan de matcherna spelades.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj där små marginaler kommer att fälla avgörande. En hel del pekar också mot att det kommer att bli relativt målsnålt. Det har gjorts under 2.5 mål i 7 av Queens Park Rangers 8 senaste matcher och detsamma gäller i 4 av Bornemouths 5 senaste matcher.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i ett underspel. Att det kommer göras under 2.5 mål totalt spelas därför till fina 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, måndag 27 december 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: