Speltips, Racing Club – Guarani Asuncion 29/5: Drömodds!

Simon Pålsson Publicerat: 28 maj 2015

Kvartsfinalerna i sydamerikanska Copa Libertadores går in i returfasen. I mötet mellan Racing Club och Guarani Asuncion åker de sistnämnda till Argentina för att försvara sin 1-0-vinst från första mötet.

I den europeiska varianten av Champions League är finallagen redan klara. Den 6 juni gör Barcelona och Juventus upp om det som många menar är världens tyngsta titel i klubblagssammanhang. På andra sidan jorden, närmare bestämt i Sydamerika, är motsvarande turnering bara framme vid kvartsfinalerna och vi har därför mer underhållande fotboll kvar att njuta av.

I ett av kvartsfinalmötena gör Racing Club från Argentina upp med paraguayska Guarani Asuncion. I det första mötet mellan lagen vann Guarani med 1-0 hemma i Paraguay och nu är det upp till favoriten Racing Club att vända på steken i returen.

Inför returen är i stort sett samtliga experter övertygade om att Racing Club är stora favoriter och att vi kan räkna med att det blir åka av från hemmalaget. Det vanskliga i att förlora med 1-0 på bortaplan är dock att Guarani i händelse av ett mål i returen tvingar Racing Club till att behöva göra tre mål för att kunna ta sig vidare.

Det är med andra ord allt annat än ett optimalt läge för Racing Club, som gärna tar sig hela vägen till final för att ta över pokalen från rivalen San Lorenzo som vann turneringen förra säsongen.

Stort favoritskap öppnar andra marknader

Spelbolagen är inne på samma spår som de flesta experter och menar att Racing Club är stora favoriter i den här matchen. Därför ger den raka ettan så lite som 1,36 hos ComeOn. Det man inte får glömma är dock att en seger i själva matchen inte nödvändigtvis behöver innebära en seger i dubbelmötet, vilket kan förklara oddsen en aning. Därtill är Racings svit på sju raka hemmasegrar något som ytterligare stärker tron på att man faktiskt åtminstone vinner själva matchen.

Klart är åtminstone att Guarani Asuncion nedvärderas duktigt inför matchen, trots att man gjort en fantastisk säsong och slagit ut bland andra Corinthians efter en fin 0-1-seger på bortaplan. Lägg där till att man faktiskt slog Racing i första mötet och bevisligen har förmågan att hota favoriten.

Det stora favoritskapet för hemmalaget öppnar dock upp marknaden för fina odds på andra spel och det är dit vi riktar blickarna. Trots att Guarani faktiskt är ett målfarligt lag, med mål i sina fyra senaste bortamatcher i Copa Libertadores, har oddset på att gästerna ska göra mål i matchen skjutit i höjden. WilliamHill ger fantastiska 2,05 för Guarani över 0,5 mål i matchen. Vi pressar dock upp oddset på vårt spel ytterligare genom att spela båda lagen göra mål till hela 2,40 hos Betsson.

Det känns helt enkelt för otroligt att Racing Club överhuvudtaget inte ska få in en boll under matchens 90 ordinarie minuter. 2,40 är ett fantastiskt odds, inte minst med tanke på att Guarani gästade Racing så sent som i februari och då slutade matchen 4-1.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Fredag 29/5, 02:00
TV / Stream:    bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

>

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

>
>

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
 Racing Club  1,45 betway logo
Oavgjort  4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Guarani Asuncion 8,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,00 williamhill logo
Under 2,5 mål  1,85 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: