Speltips, Rayo Vallecano – Deportivo 30/1: Jagar första bortasegern sedan september

Emil Jakobsson Publicerat: 30 januari 2015

Rayo Vallecano - Deportivo 30 januari 2015
Madridlaget Rayo Vallecano tjuvstartar helgens omgång från Spanien när de tar emot Deportivo La Coruña och vi har hittat ett spännande speltips till fredagsfighten.

Deportivo har det inte lätt just nu, speciellt på bortaplan. De ligger bara två poäng från en nedflyttningsplats och resultaten de senaste veckorna har verkligen inte gått deras väg. Visst, 4-0-förlusten mot Barcelona är kanske inte mycket att säga om men däremot att de spelade oavgjort mot både Levante och Granada. Två av de lagen som ligger på en nedflyttningsplats som de ska försöka distansera sig ifrån, de två resultaten svider givetvis. Två segrar där och läget hade varit ett helt annat.

Precis efter juluppehållet slog de visserligen Athletic Bilbao med 1-0 men det var på hemmaplan, på bortaplan har de fem förluster och tre oavgjorda på deras åtta senaste. Faktum är att de bara vunnit en bortamatch på hela säsongen, de slog nykomlingen Eibar med 0-1 i mitten av september.

Rayo Vallecano har samtidigt fyra raka hemmaförluster bakom sig men de har vunnit två av deras fem senaste när vi räknar in hemma- samt bortaplan.

Ett mål på de sex senaste bortamatcherna

Vårt spel till denna match blir att båda lagen INTE gör mål som ger 1,85 hos Titanbet. Deportivo har bara lyckats göra ett mål på deras sex senaste bortamatcher och båda lagen har bara gjort mål i två av deras åtta senaste matcher.

Vallecano brukar vara inblandade i något målrikare matcher men för dem har båda lagen bara gjort mål i två av de fem senaste hemmamatcherna, båda gångerna det inträffade var mot lag som ligger högre upp i tabellen än dem själva. Vallecano saknar dessutom sin bästa målskytt i form av brassen Leonardo Baptistão som gjort sju mål tidigare under säsongen.

När vi slår ihop alla dessa faktorer känns båda lagen gör INTE mål som ett riktigt spännande spel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Rayo Vallecano 1,8 ladbrokes logo 1 000 kr
Oavgjort 3,7 titanbet logo 1 000 kr
Deportivo 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,1 bwin logo 250 kr

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Fredag 30/1 kl 20:45
TV:  cmorefotboll logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo