Speltips Reading – Fulham 11/1: Botten mot toppen

Martin Efvergren Publicerat: 11 januari 2022

Bottenlaget Reading gästas av topplaget Fulham i den 24:e omgången av Championship. Matchen spelas tisdagen den 11 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Reading – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Reading slutade på en sjunde plats i Championship förra säsongen, men den här säsongen har man inte fått det att flyga lika bra. Efter 23 spelade matcher har man tagit 22 poäng, vilket ger en placering precis ovanför nedflyttningsstrecket.

I lördags blev man därtill även utslagna av National League-laget Kidderminster i FA-cupen. Man föll då med 2-1 borta efter att hemmalaget avgjort matchen i slutskedet. I Championship spelade man senast 2-2 hemma mot Derby. Detta efter att ha tappat en 2-0-ledning med mindre än fem minuter kvar av ordinarie tid.

Fulham har totalt sett svarat för en bra säsong i återkomsten till Championship, men trenden är inte den bästa. I ligaspelet har man fyra kryss och en förlust på de fem senaste matcherna. I lördags vann man emellertid i FA-cupen borta mot Bristol City med 1-0 efter avgörande i förlängning.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett formsvagt Fulham

Fulham har på sina 23 matcher tagit 45 poäng och ligger för tillfället på en tredje plats i Championship, men med två matcher färre spelade än Bournemouth och Blackburn som toppar tabellen.

Vi har alltså att göra med ett topplag och ett bottenlag i den här serien när ungefär halva säsongen är spelad. Fulham har tagit mer än dubbelt så många poäng, men när de möttes i London i den åttonde omgången i mitten september var det Reading som vann med 2-1.

Ser vi till formen och resultaten i de senaste matcherna är båda lagen ungefär lika dåliga. Fulham har bara tagit fyra poäng på de fem senaste ligamatcherna medan Reading har tagit fem poäng på sina fem senaste.

Fulham har gått som tåget till slutet av november. Sedan har det framförallt gått i stå vad gäller den offensiva produktionen. I deras sex senaste matcher har det gjorts två mål eller färre i samtliga.

Fulham gäller som klara favoriter hos spelbolagen, men med den trenden man har tar jag inte för givet att man kommer vinna den här matchen. Desto bättre spelvärde finner jag i att det återigen kommer bli en ganska målsnål tillställning. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 11 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: