Speltips, Real Madrid – Atlético Madrid 15/1: Fullt ös från Real – hörnpartaj?

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2015
real atletico 15/1
Foto: Bildbyrån

Atlético vann det första av dubbelmötet mot Real med 2-0 på Vincente Caledrón i Copa del Rey-åttondelsfinalen. Vi räknar med fullt ös från Real – och hittar värdet på deras hörnlina.

Ja, 2-0 alltså. Tufft att inte ens ha ett bortamål att spela på. Hittar Atlético ett mål, då måste Real greja minst fyra för att avancera vidare. Men vi vet vilken kapacitet Carlo Ancelottis mannar har – och att de vänder detta ska inte vara någon omöjlighet.

Cristiano Ronaldo inledde på bänken på Caledrón, men väntas ta plats från start nu – tillsammans med Bale och Benzema. Offensiven spetsas på och det får Atlético se upp med.

Annars har Atlético haft stor fördel mot din lokalkonkurrent under säsongen. Fyra gånger har de mötts; tre gånger har de vunnit och övrig match slutade oavgjort.

Defensiven är Los Rojiblancos främsta styrka, men nu senast visade de att de är sårbara bakåt i toppmötet mot Barcelona. 1-3 vann katalanerna med – och siffrorna hade kunnat bli större sett till chansfördelningen. Real stod å andra sidan för en stabil insats mot Espanyol och vann med bekväma 3-0.

Båda lagen har sina ordinarie spelare tillgängliga, med undantag för Reals Luka Modric. Truppen är dock bred och att ersätta honom är inget större problem.

Överspelet suttit i 3/4 inbördesmatcher

Här inleder Real med ett tvåmålsunderläge, och då kan vi räkna med det full fart framåt för hela slanten. I det första matchen, på bortaplan, skapade Real åtta hörnor.

Deras hörnlina sätts ut på 7,5 här och sett till förutsättningarna känns den åtminstone en siffra för lågt satt. I tre av de fyra inbördesmatcherna under säsongen har Real passerat linan – med marginal.

Hörnspelen har varit lyckade från vår sida på sistone och förhoppningsvis kan vi fortsätta på den inslagna vägen…

Överspelet betalar 1,95 gånger fläsket hos Bwin och det testas med en medelinsats. Kan även tipsa om att invänta lajven och eventuellt testa Real först till nio hörnor, beroende på oddset som erbjuds. Allt över 2,15-2,2 pregame tycker jag känns okej.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Madrid 1,57 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Atlético Madrid 6,50 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,10 bwin logo 250 kr
Över 2,5 mål 1,75 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Real Madrid över 7,5 hörnor
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 20:00, 15/1
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson