Speltips, Real Madrid – Deportivo la Coruna 14/2: Defensiva avbräck för Real

Spelbloggare Publicerat: 13 februari 2015

real madrid deportivo 14/22-8 senast. Nu reser Deportivo la Coruna till Madrid och Santiago Bernabeu, där serieledande Real väntar, i hopp om en revansch. Här har ni allt inför matchen, oddsen och – ett speltips. 

Tio mål i en och samma fotbollsmatch, det händer sällan. Extremt sällan. Den kvällen i december vill Deportivospelarna helst radera från minnet, 2-8 är rentav pinsamma siffror, även mot urstarka Real Madrid.

Real kommer inte direkt behöva vara rädda över Deportivos försvarsspel. Finns väl viss risk för underskattning, men det ska inte behöva prägla resultatet. Min känsla är att vi kommer få se ett Real som kliver på full fart framåt direkt. Målskillnaden kan mycket väl bli avgörande när säsongen summeras, så storvinsternas betydelse ska inte underskattas.

Nu kommer man senast från en mardrömsförlust mot lokalrivalen och toppkonkurrenten Atlético Madrid. 4-0 blev slutresultatet på Vincente Caledrón. Intressant är att Reals olyckor sällan kommer ensamma, i alla fall på sistone. Senaste förluststreaken var på hela tre matcher.

James Rodriguez, Luka Modric, Sergio Ramos och eventuellt Pepe räknar vi bort. Två offensiva, och två defensiva avbräck.

Lyckas måla – igen?

Deportivo har två raka vinster, dessa mot Rayo Vallecano respektive Eibar, och det absoluta bottenträsket har lämnats. Den fina formen har hållits i under hela 2015 – och känslan är att nykomlingen kommer få sitt kontrakt förlängt i den spanska högstadivisionen.

Har en stor tro på att Deportivo ska kunna lösa ett mål här. Hade man ställt mot exempelvis Barcelona, hade det varit en annan sak – men när Real Madrid forcerar med deras superoffensiv, lämnas ytor bakåt. Detta var speciellt märkbart i det senaste inbördesmötet.

Reals defensiva avbräck är av stor betydelse och försvarsspelet blir klart sämre på pappret utan Ramos och Pepé. Deportivo har lite medvind och ska kunna vaska fram en del målchanser. 4-1?

Båda lagen gör mål spelas till 2,25 gånger pengarna hos Betway.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Madrid 1,10 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 13,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Deportivo la Coruna 27,00 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 2,5 mål 4,40 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,25 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Lördag 18:00, 14/2
TV:  cmorefotboll logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson