Speltips, Real Madrid – Milan 30/7: Kan italienarna hålla emot?

Spelbloggare Publicerat: 29 juli 2015

Nästa spelobjekt hämtas från Shanghai och International Champions Cup. Real Madrid möter ett Milan som höll ihop defensiven väl senast. Blir det målsnålt, månne?

OBSERVERA! Avspark 14:00.

Real Madrids försäsongsspöke jagades bort mot Manchester City när man vann med stenklara 4-1 och därefter krossades även Inter, då med 3-0. Käpparna som satt så fast i hjulen, de har lossnat och spanjorernas identitet i spelet syns allt tydligare. Rafael Benítez kan absolut vara nöjd med sina resultat och hur laget uppträtt på planen.

Det är världsklassmaterial i Real Madrid, utan tvekan. Man ska utmana om såväl den inhemska som Champions League-titeln. Även om CL-semifinalen nåddes och man var extremt nära finalen får fjolåret betraktas som ett misslyckande. Huruvida Barcelona kan snuvas på titeln som Primera División-mästare återstår att se, men potential och kvalitén finns i alla fall.

Milan har, som bekant, inte tillhört varken den europeiska eller italienska toppen på flera år, men satsar nu för att komma tillbaka. Pengar har pumpats in, värvningar gjorts och fler väntar. Det hittills största namnet som plockats in är klassanfallaren Carlos Bacca – en målskytt att lita på.

Förra året blev det en plats precis i mitten, som tia, för Milan och känslan är att de borde studsa upp en hel del detta år – men räcker det för toppen? Siktet är tveklöst på Europabiljetterna. Lär dock dröja något år innan man kan utmana Juventus i toppen.

Övern för stor favorit

Som ni nämnt i en del rekar – har det bjudits på flertalet målfester i International Champions Cup hittills. Det mesta tyder också på att det kommer bli en del mål även i den här matchen, men oddsen är helt klart obalanserade. 1,55-2,62x är oddsen på övern kontra undern på 2,5-målslinan.

Målskyttet har tagit fart för Real Madrid, men det brukar vara mycket upp och ner när vänskapsmatcherna avverkar varandra så pass tätt. I den första matchen, mot Roma, slutade det mållöst för att italienarna sedermera vann på straffar.

Innan International Champions Cup hade Milan hunnit spela tre vänskapsmatcher vilka alla bjöd på minst tre mål, men två av dessa var mot klart sämre motstånd, så det är onödigt att dra några växlar utav dem. Turneringens första match spelades mot lokalrivalen Inter och mot dem vann man med 1-0 efter en helt makalös fullträff från Philippe Mexés. Försvarsspelet imponerande enormt.

Nu blir Milans prioritet att hålla tätt bakåt och man ska absolut, om spelarna har en bra dag på jobbet, kunna hålla emot okej. 2,62 gånger pengarna för underspelet på 2,5-målslinan är i vart fall ett värdespel i min bok.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,62 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:00, torsdag 30/7
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid 1,53 williamhill logo
Oavgjort 4,55 comeon logo
Milan 6,75 mybet logo
Över 2,5 mål 1,55 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,62 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: