Speltips, Real Madrid – Schalke 04 10/3: Skrälltips till 7,20x

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2015
real schalke 10/3
Foto: Bildbyrån

Efter en veckas uppehåll är Champions League tillbaka under tisdagen och onsdagen. Här blickar vi mot den spanska huvudstaden Madrid och Santiago Bernabéu, dit Schalke 04 reser i ett desperat försök att vända på siffrorna sedan nederlaget på hemmaplan mot Real Madrid.

Ladda upp spelkassan inför CL-kvällen:Här hittar ni vår grymma bonusguide med de bästa insättningsbonusarna.

Real Madrid vann med 2-0 i Gelsenkirchen efter mål av Cristiano Ronaldo samt Marcelo. Marängerna styrde och ställde, hade ett bollinnehav på hela 63% – men helt borta var Schalke icke. Strax innan det sista målet, vilket kom med cirka 10 minuter kvar, hade tyskarna ett skott i ribban och en rad målchanser. Faktiskt lite oflyt att siffrorna blev som det blev.

Oddssättarna är helt ense; det finns knappt en chans att Schalke ska kunna vända detta. Spel finns inte ens på att Real ska avancera vidare, att Schalke ska göra dito betalar 51,0x hos bookien Bet365 och hos Betfair kan samma spel backas till 95,0x i skrivandets stund. Passar högriskspelaren, men helt ärligt, det finns knappt en chans i världen att Real tappar det här på hemmaplan.

Schalkes tränare Roberto Di Matteo ser däremot inte sina mannars möjlighet att vända på steken som obefintlig.
– Om vi kan göra det första målet kommer det definitivt bli väldigt, väldigt intressant, säger han till klubbens officiella hemsida samtidigt som han annonserar att den bästa möjliga startelvan kommer ställas ut.

Svårt att leverera framåt

Real Madrids form är inte alls bra för tillfället. Direkt efter det första mötet i Gelsenkirchen vann man med 2-0 mot Elche, kryssade därefter mot Villarreal och förlorade nu senast mot Athletic Bilbao. Spelet måste förbättras radikalt och det har diskuterats hur man ska få bättre fart på bollen, främst i den sista tredjedelen. Varken Ronaldo, Benzema eller Bale har kommit upp i nivå och är tre spelare som det önskas mer av.

Visst kan Real blixtra till direkt och få proppen ur när som helst, men jag tycker verkligen inte att siffrorna är rättvist fördelade på 1×2-marknaden. Real kan vara bekväma så länge det är oavgjort och således spela hyfsat safe, utan att känna behov att kliva på för tufft framåt.

Schalkespelarna vet, oavsett vad som uttalats i media, att deras chans att avancera vidare är minimal och kommer vilja hålla hedern i behåll. Ser visst värde i krysset till 7,20 gånger pengarna hos Betsson och skickar in en summa på strax under medel på det. Diverse handikappspel i gästernas fördel kan också vara intressant.

Livespeltips: Vi kommer köra vår populära livebevakning med speltips och och analyser under matchen. Ni hittar livetjänsten här, drygt kvarten innan avspark drar vi igång den på allvar.

Fler spelbolag – bättre oddsmöjligheter

Saknar du konto hos Titanbet? Öppna ett här och erhåll en välkomstbonus på upp till 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Madrid 1,23 redbet logo 1 200 kr
Oavgjort 7,20 betsson logo 1 000 kr
Schalke 04 15,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,00 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,46 redbet logo 1 200 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 7,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 10/3
TV:  tvsex logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson