Speltips Real Zaragoza – Cartagena 30/8: I poängbehov

Martin Efvergren Publicerat: 29 augusti 2021

Det är två lag i poängbehov som ställs mot varandra då Real Zaragoza tar emot FC Cartagena i den tredje omgången av Segunda Division. Matchen spelas måndagen den 30 augusti med avspark kl 22.00.

Real Zaragoza – Cartagena

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har börjat trögt för både Real Zaragoza och FC Cartagena i den spanska andraligan, Segunda Divison. Förra säsongen var båda lagen involverade i bottenstriden av serien men höll sig kvar med par poängs marginal. Real Zaragoza slutade på en 15:e plats och Cartagena på en 16:e plats med en poäng färre.

Zaragoza inledde den här säsongen med att spela 0-0 hemma mot nykomlingen Ibiza. Förra helgen gästade man Real Valladolid och föll där med 2-0.

Noll gjorda mål för Zaragoza så här långt alltså, men man är i alla fall en poäng bättre än Cartagena som förlorat båda sina två inledande matcher. I premiären föll man med 3-1 hemma mot Almeria och senast blev det torsk med 2-0 borta mot Huesca.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Jämnt och målsnålt

Det skiljde bara en poäng mellan de här båda lagen förra säsongen och förutsättningarna inför den här matchen är jämna. I kraft av hemmaplansfördel står dock Real Zaragoza som favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 2.20 gånger insatsen.

Jämnt och målsnålt blev det då de möttes förra säsongen. Senaste mötet i Zaragoza slutade 0-0 och det första mötet slutade 1-1.

Zaragoza är favoriter i den här matchen men man har ännu inte gjort mål den här säsongen och målsnåla var man även förra säsongen. Med ett snitt på bara 1.9 (insläppta/gjorda) mål var man ett av seriens målsnålaste lag och den förmågan verkar hålla i sig.

Att även den här matchen kommer bli målsnål är även spelbolagens hållning. Ett spel på under 2.5 mål står i oerhört låga 1.46 gånger pengarna.

Det kan svänga lite mer om Cartagena men generellt är den spanska fotbollen målsnål och i den här matchen är det framförallt Zaragozas historik samt förra säsongens möten som talat för att det här kommer bli en tillknäppt tillställning.

Båda lagen kommer från en säsong där man varit pressade och framförallt prioriterat det defensiva. Där är man stabila men det saknas spets framåt.

Det mesta pekar mot att det här kommer bli en målsnålt och bäst spelvärde finner jag i att båda lagen inte kommer göra mål. Det spelas till 1.68 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.68
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 22:00, måndag 30 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: