Speltips / rek, NHL: Philadelphia Flyers – Toronto Maple Leafs

Emil Jakobsson Publicerat: 2 oktober 2013

NHL speltips & rek 2013 - 2014NHL-säsongen är äntligen igång och vi har hittat ett spel vi tror på när Philadelphia Flyers tar emot Toronto Maple Leafs. Toronto slog rivalerna Montréal natten mot onsdag, orkar de upprepa samma prestation på bortais mot Flyers i natt?

Flyers har, som vanligt, skakat om en hel del i truppen inför säsongen. Bland annat har Vincent Lecavalier anslutit från Tampa Bay och Ilja Bryzgalov, Danny Brière, Simon Gagné och Mike Knuble lämnat.

Förra säsongen var en stor besvikelse för Flyers som missade slutspelet men det finns mer att hämta ur denna trupp än vad de fick ut förra säsongen.

Toronto gick en tuff runda mot sina värsta rivaler Montréal natten mot onsdag. Så här tidigt på säsongen kan en så tuff drabbning sitta kvar både mentalt och i kroppen. Då kvällens match kommer redan dagen efter kan vi även vänta oss att Jonathan Bernier får chansen i Torontos mål.

Fyra raka över linan
Vi ser ett stort spelvärde i överspelet här, inte bara på grund av Torontos 4-3 seger igår. Ser man till historiken har de fyra senaste samt sex av de sju senaste matcherna mellan de här lagen gått över 5,5 mål.

Det blir förmodligen även två nyförvärv som vaktar målen vilket alltid kan vara lite skakigt innan de kommit in i sitt nya lag och kommunikationen med backarna. Lägger man sedan till det faktum att det är hemmapremiär för Flyers som garanterat vill bjuda fansen på en show efter förra säsongens misslyckande känns överspelet perfekt.

Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1,8
Bolag: Betsafe (2 400 kronor bonus till nya kunder, marknadens högsta bonus)
TV: Viasat Sport, 01:35

Hämta 2 400 kronor bonus från Betsafe