Speltips / rek, NHL: San Jose Sharks – Ottawa Senators

Emil Jakobsson Publicerat: 12 oktober 2013

NHL speltips San Jose Sharks - Ottawa SenatorsEfter en grym fredagskväll då Zlatan sköt Sverige till play off har vi nu ställt om siktet mot NHL. Vi har hittat ett spel när succélaget San Jose Sharks tar emot Ottawa Senators Kadadas huvudstad.

San Jose Sharks har inlett säsongen på bästa möjliga sätt. Man toppar just nu NHL efter fyra segrar på fyra matcher och en förkrossande målskillnad på hela 21-5. Man har slagit Vancouver två gånger med 4-1, Rangers med hela 9-1 och Phoenix med 4-1.

Ottawa har fått en betydligt sämre start då man bara vunnit en av tre matcher och den segern var mot Buffalo som bara tagit en poäng på fem matcher nu. Däremot har man tvingat fram förlängning i de två förlusterna man haft vilket givetvis är ett styrketecken.

Fjärde raka bortamatchen sliter på krafterna

Ser man till målvakterna har Ottawas Craig Anderson släppt in 2,59 mål per match jämfört med Sharks Antti Niemi som släppt in 1,29 mål i snitt.

Som vanligt när det gäller NHL spelar vi moneyline inkl eventuell förlängning eller straffar. Detta på grund av att lagen kanske inte ”går för det” till 100% i slutet av en match då man får två poäng för en seger oavsett om den kommer efter straffar eller efter ordinarie speltid.

Vi tror på hemmalaget ikväll som verkligen fått till sitt spel den här säsongen. För Ottawa är detta dessutom fjärde raka bortamatchen vilket sliter på krafterna. Noterbart är också att Ottawa bara vunnit en av deras åtta senaste matcher mot lag från den västra konferensen.

Speltips: San Jose Sharks inkl OT/SO
Odds: 1,62
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Sport, 04:05

2 400 kronor bonus

Betsafe satsar hårt på US sports som NHL. Hämta deras mäktiga bonus här.