Speltips, Rennes – Lille 18/9: Dubbla spelobjekt synas, ena till 7,0x

Spelbloggare Publicerat: 18 september 2015

Rennes tar sig an Lille hemma på Roazhon Park under fredagskvällen – och som alltid när Lille spelar, är en målsnål match att vänta.

Vad är det som händer i Rennes? En anonym niondeplats förra året – nu är man, fem matcher in i serien, tvåa med med fyra vinster och en torsk. Bara dominanterna Paris Saint-Germain är bättre och upp till dem skiljer bara en pinne. Mäkta imponerande, men visst ska det bara vara en tidsfråga innan man faller tillbaka i standardnivå?

Lille har haft ett tufft spelschema hittills, men ändå inte förlorat sedan premiären mot nämnda Paris Saint-Germain, där förlustsiffrorna skrevs 0-1 trots en man mer i stora delar av matchen. Därefter har det blivit tre kryss och en vinst – inte superstarkt kanske; vill dock mena att man varit förtjänta av mer.

Lite målvaktsbekymmer i Rennes. Benoit Costil samt Edvinas Gertmonas är båda out, men Abdoulaye Diallo håller absolut nivå. Lilles mittfältstjänare Florent Balmont är skadad och lämnar förstås ett tomrum.

Två baljor på fem matcher

0-1, 0-0, 0-0, 1-0, 0-0.

Det är alltså resultaten i Lilles matcher under början av Ligue 1; två baljor, en framåt och en bakåt, på fem matcher. Det är ingen hemlighet att Lille besitter bland de bästa defensiva kunskaperna i serien medan udden är totalt avtrubbad. Även i fjol var man bland de lagen vars matcher var målsnålast, men siffrorna ovan är anmärkningsvärda.

Rennes då? Balanserade är målande. Sticker inte ut speciellt, varken offensivt eller defensivt, och då kommer matchen med all sannolikhet dit Lille vill – att det blir tajt, tillknäppt och snålt med målchanser.

Som ni ser ovan; det har inte blivit mål åt båda sidorna i Lilles alla fem matcher och för Rennes har det blivit likadant i två av fem. Spelet har också suttit i sex av de sju senaste inbördesmötena. Fjolårets identiska möte slutade 2-0 till Rennes.

BLGM – nej spelas till 1,75x hos Mybet. Vore också tjänstefel att blunda för 7,0 x polletterna för under 0,5 mål och vi synar det.

Speltips:

Speltips: BLGM – nej
Under 0,5 mål
Odds: 1,75 / 7,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 18/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rennes 2,38 williamhill logo
Oavgjort 3,10 titanbet logo
Lille 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,75 williamhill logo
Under 2,5 mål 1,51 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: