Speltips, Rögle – Örebro 26/12: Annandagshockey från SHL

Simon Pålsson Publicerat: 25 december 2015

Traditionen med full SHL-omgång fortsätter och Spelbloggare.se har såklart vaknat efter julmyset. Känslan är att mötet mellan Rögle och Örebro kan bli väldigt underhållande.

Precis som vanligt är det dags för hockey från SHL under annandagen. Det har blivit en minst sagt trevlig tradition med full omgång från svensk hockeys finrum dagen efter julfirandet.

Den här gången fokuserar vi främst på matchen mellan Rögle BK och Örebro HK i Ängelholm. På förhand känns det som en match med goda förutsättningar att bli väldigt underhållande, inte minst med tanke på historien som finns mellan lagen.

Det brukar nämligen bli både svängigt och målrikt när de här båda drabbar samman. Sex raka matcher mellan lagen har innehållit minst fem mål och på det hela taget har det gjorts 6,5 mål i snitt per match. Inte illa alls.

Dags att komma igång igen

Lagen har visserligen haft ett par veckor ledigt till följd av landslagsuppehåll och julfirande, men vi kan inte tänka oss något annat än att det blir åka av direkt igen. De här båda lagen är också behov av poäng och lär båda gå för segern. Det är i den här typen av matcher de behöver ta sina trepoängare.

Rögle BK har haft en tung trend med åtta förluster på sina nio senaste matcher, så uppehållet kom minst sagt lägligt för skåningarna. Gästerna å sin sida har haft svårt att hålla tätt på sistone, med 17 insläppta mål de fyra senaste matcherna. Det är ett facit som inte räcker långt.

Ja, som ni hör finns det fina möjligheter till action i det här mötet. Hos Unibet får vi dubbla degen på över 5 mål i matchen (pengarna tillbaka vid exakt fem mål) och det tycker vi är väldigt fint betalt.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (asian handicap)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 26/12
TV:    cmorelivetva logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rögle BK  2,63 titanbet logo
Oavgjort  4,00 betway logo
Örebro HK  2,40 betway logo
Över 2,5 mål  1,71 unibet logo
Under 2,5 mål  2,15 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: