Speltips, Roma – Fiorentina 3/2: Testar skrällspelet till 4,33 gånger pengarna

Emil Jakobsson Publicerat: 2 februari 2015

Roma - Fiorentina Serie A 3/2 2015Kvartsfinal i Coppa Italia under tisdagen, Roma mot Fiorentina. Vi har hittat ett riktigt spännande speltips som betalar 4,33 gånger pengarna. 

Roma ligger tvåa i Serie A men de tappar poäng vecka efter vecka och avståndet upp till Juventus är nu hela sju poäng. De har visserligen inte förlorat sedan 0-2-torsken hemma mot Manchester City i Champions League den 10 december men de ser ut att kryssa sig ifrån Scudetton. De har kryssat fem raka matcher och sex av de sju senaste.

Roma har till exempel släppt in mål i fen raka matcher och tappat poäng mot bland annat Palermo och Empoli. De har även en hel del tunga skador, bland annat Juan Iturbe, Daniele De Rossi, Kevin Strootman samtidigt som Gervinho och nyförvärvet Seydou Doumbia fortfarande är borta på Afrikanska mästerskapen.

De mötte även just Fiorentina så sent som den 25 januari men den gången i Florens och matchen slutade 1-1. Men Roma hade hela sex raka segrar mot Fiorentina innan krysset här senast.

Testar ett skrällspel

Fiorentina har samtidigt en fin formkurva, tre raka segrar och sedan kryss mot just Roma samt Genoa på bortaplan nu senast. På bortaplan har de fem segrar, en oavgjord och en förlust på de sju senaste, ett riktigt starkt facit. Det kommer däremot bli intressant hur de klarar sig utan stjärnan Juan Cuadrado som såldes till Chelsea under måndagen.

Vi kommer testa en skräll här, nämligen oavgjort och under 2,5 mål som betalar fina 4,33 gånger pengarna. Roma är det starkare laget och har hemmaplan men deras form är riktigt svag och skadorna stör verkligen. Fiorentina har samtidigt spelat bra fotboll senaste veckorna och kan mycket väl tvinga fram en förlängning här.

Vi kan inte blunda att Roma har fem raka oavgjorda där fyra av dem gått under 2,5 mål samt att Fiorentina har två raka 1-1-matcher bakom sig, bland annat mot just Roma. Ser vi till deras inbördes möten har fem av sex senaste gått under 2,5 mål.

Till oddset 4,33 hos Bet365 är detta ett givet spel enligt oss. Matchen sänds inte i TV i Sverige men går att se via Bet365 om ni har konto med pengar hos dem. Saknar ni ett konto får ni 1 000 kr bonus här. 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Roma 1,95 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 betway logo 500 kr
Fiorentina 4,2 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort och under 2,5 mål
Odds: 4,33 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 3/2 kl 20:45
TV:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo