Speltips, San Jose Sharks – Edmonton Oilers 3/2: Kan Oilers skrälla?

Emil Jakobsson Publicerat: 2 februari 2015

San Jose Sharks - Edmonton Oilers 3 februari 2015
San Jose Sharks har en fin svit med tre riktigt fina skalper när de natten mot tisdag tar emot sorgebarnet Edmonton Oilers och vi har hittat ett bra speltips, och det är inte den raka ettan som betalar väldigt dåligt. 

San Jose Sharks har visserligen bara tre raka segrar men det är en ganska fin segerrad hur som helst. De slog de Los Angeles Kings med 4-2, sen serieledande Anaheim med 6-3 innan de nu senast slog Chicago Blackhawks med 2-0. En rolig detalj, Kings och Blackhawks har vunnit Stanley Cup fyra av de fem senaste säsongerna. En indikation om att Sharks spelar ganska bra ishockey just nu.

Sharks har nu fem segrar på de sju senaste matcherna och på hemmaplan har de vunnit 12 av de 17 senaste matcherna.

Har trots allt vunnit tre av fem på bortaplan

Edmonton kommer till matchen med en färsk 2-4-förlust borta mot Calgary. Men för att vara Edmonton har de faktiskt plockat en hel del poäng den senaste tiden. De har vunnit tre av de fem senaste vilket är otroligt starkt för att vara ett lag som Edmonton. Här tidigare under säsongen hade de till exempel en ynka seger på 20 matcher.

Två av deras tre senaste segrar har dessutom kommit på bortaplan vilket givetvis ger dem självförtroende inför denna match.

Som vi skrev tidigare, moneyline ettan eller för den delen raka ettan betalar alldeles för dåligt enligt oss, speciellt med tanke på att Edmonton faktiskt vunnit en del den senaste tiden. Vi ser däremot ett riktigt bra spelvärde i över 5,5 mål som betalar 2,1 hos Ladbrokes. Saknar ni konto hos dem bjuder de alla nya spelare på ett bonusspel värt hela 1 000 kr här.

Lagen möttes hela tre gånger under december, de två matcherna som spelades i Kalifornien slutade 4-3 samt 5-2, två riktiga målfester med andra ord. Fyra av de fem senaste matcherna mellan lagen har gått över 5,5 mål.

Sharks har samtidigt spelat över 5,5 mål i fyra av deras fem senaste matcher, Oilers är något tätare men deras fem senaste bortamatcher har faktiskt snittat 6,2 mål och till över dubbla pengarna känns överspelet väldigt bra.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
San Jose Sharks 1,67 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,5 ladbrokes logo 1 000 kr
Edmonton Oilers 5,0 betsafe logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,1 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Natten mot måndag, 04:35
TV:   viasathockey logoviaplay logo(TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo