Speltips Santa Clara – Estoril 14/11: Primeira Liga

Spelbloggare Publicerat: 14 november 2022

Santa Clara tar emot Estoril i den 13:e omgången av den portugisiska högstaligan Primeira Liga. Matchen spelas måndagen den 14 november 2022 med avspark kl 21:15.

Santa Clara – Estoril

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

CD Santa Clara slutade på sjunde plats i Primeira Liga förra säsongen, men har fått en sämre start på den här säsongen. Efter 12 spelade ligamatcher har man skrapat ihop 10 poäng, vilket för närvarande gör att man är indragna i bottenstriden.

Santa Clara har bara vunnit en av de åtta senaste matcherna, men trenden är ändå något stigande. För två omgångar sedan besegrade man Vizela borta och därefter har man kryssat i två raka matcher.

I måndags spelade man 0-0 borta mot Chaves och dessförinnan stod man för en fin insats då man lyckades knipa en poäng hemma mot Porto. Den matchen slutade 1-1 efter en sen kvittering av hemmalaget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla lag

Estoril har tagit sex poäng mer än Santa Clara, men man kommer till det här mötet med tre förluster och ett kryss på de fyra senaste matcherna.

Det ska emellertid sägas att Estoril har ställts mot ett starkt Benfica i de två senaste matcherna. Förra helgen föll man med hela 5-1 hemma i ligaspelet och i veckan blev det sedan torsk med 1-0 i cupen, även det på hemmaplan.

Santa Clara och Estoril möttes senast i våras och då var det de förstnämnda som gick segrande med 2-0 hemma. Förra höstens möte i Estoril slutade 2-2.

Vi har att göra med två jämnstarka lag, vilket avspeglar sig i oddssättningen. Santa Clara gäller som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.32 gånger insatsen.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn och tät batalj. Santa Clara har endast gjort 8 mål totalt på 12 ligamatcher och är seriens målsnålaste lag med ett snitt på 1.67 gjorda/insläppta mål per match.

Bortser vi från Estorils 5-1-förlust mot Benfica så har också de varit målsnåla på sistone. Det finns med andra fog för att tro på en målsnål tillställning här. Underspelen är dock lågt satta och jag väljer därför att gå för att båda lagen inte kommer att näta. Det spelas till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:15, måndag 14 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: