Speltips, Sassuolo – Torino 20/1: Klara värdesiffror

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2016

Onsdagens och arbetsveckans enda Serie A-fajt spelas mellan sjuan Sassuolo och elvan Torino – och då väljer vi sida.

Den positiva skrällen Sassuolo fortsätter sin jakt på en Europabiljett och har varit i alldeles utmärkt form på sistone. 1-3-förlusten borta mot urstarka Napoli förra veckan var den första torsken på fyra raka matcher, varav två vanns och således två även slutade oavgjort.

Innan den här förlusten – siffror de absolut inte behöver skämmas över – skrällde man till det rejält genom att vinna med 1-0 – borta mot den dåvarande serieledaren Inter. En av flera fenomenala vinster under spelåret; även Napoli, Juventus och Lazio har besegrats i seriespelet.

Torino kör på i hyfsat väntad fart; är av typiskt mittenmaterial. Elfteplatsen, som innehas just nu, får dock ses som en liten besvikelse, men en trea skulle få de att studsa upp två platser i tabellen och koppla starkare kontakt med de ovan även om en Europaplats blir nära på omöjlig att fixa.

Det finns inte överdrivet mycket att nämnda på skadefronterna. Två nästan helt ordinarie startelvor kan presenteras.

Hemmastarkt mot bortasvagt

Favoritskapet är på rätt sida – Sassuolos. Undertecknad anser dock att det borde vara större än oddssättarna vill få det till. Mycket svårt att se de slarva bort den här fina poängmöjligheten och förlora på Mapei Stadium.

Hemmastarka är de, Sassuolo. Under förra spelåret löstes bra resultat och detta är man fortfarnade med en nolla i förlustkolumnen med fyra vinster och fyra oavgjorda. Då har bland annat Juventus, Napoli och Fiorentina stått som motståndare. Formen är också fin och 1-3-förlusten senast mot Napoli behöver man inte skämmas över.

Torino bröt en förlustsvit på fyra matcher i följd efter 4-2 hemma över nästjumbon Frosinone senast – och ja, alltför stora växlar ska inte dras av den prestationen, när en svårt begränsad motståndare stod på andra sidan planhalvan. Bortafacit är på 2-1-5 och då har vinsterna kommit över lag under dem själva i tabellen.

1,80x för Sassuolo +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – är siffror som lockar rejält. Given investering!

Speltips:

Speltips: Sassuolo +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sassuolo 2,60 bwin logo
Oavgjort 3,25 unibet logo
Torino 3,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,30 unibet logo
Under 2,5 mål 1,67 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: